horoszkóp

Caramel nem kapta meg a nyereménylakását

2006.05.13. 09:56
Legkésőbb 2006 januárjára ígérték, hogy Molnár Ferenc Caramel beköltözhet a nyereménylakásába, amelyet a Megasztár produkciója ajánlott fel. A határidőt később tavaszra tették, majd idén év végére, ugyanis a lakópark még nincs kész.

Továbbra sem költözhetett be a Megasztár második széria győzelméért járó lakásába Molnár Ferenc Caramel. A Blikk információi szerint ugyanis még nem épült fel véglegesen az a lakópark, amelyet hónapokkal korábbra ígértek. A lap kérdésére a kivitelező cég egyik tagja elmondta, legkésőbb karácsonyra átadásra készen lesznek a lakások. A cég ügyvezetője szerint a késést az okozza, hogy a hideg téli napok és az árvíz hátráltatták eddig a munkát.

Tavasz, nyár, ősz tél.. és tavasz

A kis híján 40 négyzetméteres öröklakás az épülő Napliget lakóparkban található majd, amelyik a Dunához – és a honvédségi laktanyához - valóban közel, a főváros IV. kerületében található. Mint arról a tavalyi Megasztár döntőjét követően beszámoltunk, a lakásokat 2005 végéig tervezték befejezni.

A Benefit értékesítési iroda ügyvezetője hozzátette, a tervezett átadást követően egy hónapon belül be lehet költözni. Legkésőbb tehát 2006 januárjában vehette volna át a lakáskulcsot Caramel. De mint a Blikk utánajárt, a határidőt idén év elején már áprilisra módosították.

A tavalyi verseny győztese egy Suzuki Swiftet is kapott a május 14-i szabadtéri koncerten, amelyet azóta barátnője, Bartók Eszter használ, lévén Caramelnek továbbra sincs jogosítványa. A pár albérletben lakik, és a TV2 illetékese szerint jól érzik magukat ott, nem sürgős nekik, hogy beköltözzenek a nyereménylakásba.