Baktay Szeréna elmondta, akkor romlott meg a kapcsolata Caramellel, amikor a fiú zenei pályára lépett. Az óvónő arról is beszélt, az énekes sokáig tagadta Bartók Eszterhez fűződő szerelmét, majd egy nap elköltözött.

Baktay Szeréna szerint talán még ma is boldogan élne Caramellel, ha kedvese nem talál rá egy ócska szintetizátorra a józsefvárosi piacon. Az után ébredt rá ugyanis Molnár Ferenc, hogy mindene a zene. A Megasztár győztesének volt barátnője a Story magazinnak beszélt arról, hogyan ismerkedett meg Caramellel, majd hogyan szakítottak Bartók Eszter miatt.

Házibuli, gumigyár, hangszerek

Baktay Szeréna a hetilapnak arról beszélt, 23 éves korában egy házibulin szeretett Caramelbe, amikor a 16 éves fiú felkérte táncolni. Miután összejöttek, a fiú családját zavarta a kettejük közti korkülönbség, számunkra inkább az okozott problémát, hogy keveset találkozhattak. Szeréna Budapesten dolgozott, Molnár Ferenc pedig a lány családjához költözött Törökszentmiklósra. A leendő énekes nem sokkal ezután egy gumigyárban helyezkedett el, és nehéz fizikai munkát végzett, amely súlyosbította a gerincbetegségét. Baktay Szeréna elmondta, kapcsolatuk akkor kezdett megromlani, amikor a fiú zongorázni kezdett, majd vett egy használt, ferde nyakú gitárt, végül számítógépen kezdett dalokat írni, gyakran éjjeleken át, de rá már nem figyelt. Ezután kezdődött a Megasztár.

Megasztár, Bartók Eszter, SMS

Caramel volt barátnője úgy emlékezett vissza az énekes és Bartók Eszter szerelmének kezdetére, hogy egyszer csak feltűnt neki, hogy kedvese másképp néz a lányra. Caramel azonban tagadta, hogy összejött volna a megasztárbeli társával. Molnár Ferenc ezután megkérte Szerénát, kísérje el a TV2 Mokka című műsorába, ahol a kapcsolatukról nyilatkoztak. Az interjút követően az énekes elmondta barátnőjének, hogy el szeretne költözni. Aznap este Bartók Eszter volt barátja, Illés is felhívta Szerénát, hogy elmondja, a lány SMS-ben szakított vele és közölte, Caramelt szereti. Baktay Szeréna nem sokat árult el a lapnak arról, hogy viselte a szakítást. Annyit tudni, új barátja van.

Más verzió

A Megasztár versenyzőinek szemszögéből már ismert a történet. Caremel május elején arról nyilatkozott, hogy hosszú ideig tartott, amíg elhatározta magát arra, hogy felvállalja az érzéseit. Ez után Bartók Eszter is kilépett az évek óta tartó kapcsolatából. Az énekes állapota nem javult a Megasztár turné kezdetéig, így nem vesz részt a koncertsorozaton. Orvosa még korábban figyelmeztette az énekest, hogy műtét nélkül lebénulhat, de Caramel inkább a természetgyógyász segítségében bízott. A turnézó Bartók Eszter pedig a Színes Bulvár Lapnak elmondta, egyelőre ő keres pénzt kettejük megélhetésére.