horoszkóp

Caramel kés alá fekszik

fzs
2005.06.28. 11:04
A Megasztár nyertese alternatív gyógymódokkal próbálta elkerülni a gerincműtétet, de most már kénytelen kórházba vonulni: csak ez mentheti meg a lebénulástól. Az énekes ezután kezdi majd meg lemezfelvételeit.

A Megasztár nyertese eddig természetgyógyászokkal és egyéb módszerekkel próbálta elkerülni a műtétet, de pár hete már ő is belátta: érdemesebb most megműttetnie magát, míg nincs nagy baj - írja a Színes Bulvár Lap. A fiú eddig nagyon ódzkodott a műtéttől, ezért próbálkozott alternatív gyógymódokkal és csodadoktorokkal, de most már ő is rájött, hogy csak a műtét mentheti meg a lebénulástól.

Műtét előtt lemezszerződés

Caramel már nem fél a műtéttől, bár nagyon rosszkor jött neki: a napokban állapodott meg jövendőbeli lemezének felvételéről. A dolog érdekessége, hogy - Tóth Verához hasonlóan - ő sem vette igénybe a Universal Music lemezszerződését, hanem egy kis magánkiadóval köt szerződést. A Universal sok sikert kíván az énekesnek, és a lapnak nyilatkozva elmondták: nincs köztük feszültség a döntés miatt, mivel a kiadónak csak elsőbbsége volt a kiadásra, nem kizárólagossága. Caramel azonban úgy döntött, a TomTom stúdióban rögzíti majd a lemezt, mivel a kiadó korlátlan stúdióidőt ajánlott neki. A lemezen saját dalai lesznek, némelyik angol szöveggel, és a tervek szerint készül belőle nemzetközi verzió is.

Az énekes kedden feküdt be egy budai magánklinikára, ahol elvégzik rajta a műtétet. Bartók Eszter is elkísérte, és - bár a kötelező Megasztár-koncertek és forgatások sok idejét lekötik - próbál minél több időt mellette tölteni.