horoszkóp

Mariah Carey aggódik, hogy elveszti a fenekét

2006.03.09. 16:20
Mariah Carey azon aggódik, hogy elveszíti szerinte nagyszerű idomait, mert fogyózni akart és elkezdett erősíteni, de túllőtt a célon. Ez nyilván Jack kutyának sem tetszik.

A Mariah Carey azon aggódik, hogy elveszíti szerinte nagyszerű idomait, állítja a Daily Mirror. A Mimiként is ismert énekesnő így nyilatkozott: "Annyit erősítettem, mint egy őrült, ha belebokszolsz a gyomromba, érezheted, milyen erős. De egy kicsit vissza kell vennem, mert egyik nap valaki ilyet mondott, hogy kezd fogyni a seggem, és én ezt semmiképp sem akarom."

Nemrég még a kilói miatt nyavalygott

Alig néhány hete még az volt Király Linda idősebb alteregójának a baja, hogy hízik. Ahogy mi is beszámoltunk róla, Mariah Carey él-hal az evésért, és ez meg is látszik rajta. Carey ezért elég sokat szenved a súlyával, és állítása szerint kemény edzésekkel tartja magát formában. "Nagyon hízékony vagyok, de nagyon gyorsan le is tudok fogyni. Nem akarok seprűnyél vékony lenni, de sajnos dolgoznom kell az alakomért. Ez ugyanis nem feltétlenül az erősségem" - írta az Ananova. Az énekesnőtől azt is megtudhattuk, hogy bicepszei kidolgozottak, de ha egy kicsit felszed, egyből vasgyúró karjai lesznek.

Jack kutya a leghűbb társa

Az irritáló énekesnő zsugorodó hátsójáról egy Oscar utáni exkluzív afterpartin beszélt Beverly Hillsben. Mariah sok más selebritással hajnali 6-ig bulizott, miközben egy számára igen fontos társ várta otthon. A szóban forgó élőlény természetesen élete nagy szerelme, Jack nevű kutyuskája volt. A Grammy-díjas énekesnő így nyilatkozott róla: "Ő fog rám várni a gépben is, amikor Párizsba repülünk új dalom, a Say Something videóklipjének forgatására."