horoszkóp

Mariah Carey pornóssal verseng a nevéért

2006.12.11. 16:50
Mariah Careynek négy év csúszással esett le, hogy van egy pornós névrokona, aki most ismét kormányzó akar lenni. De ki az a Mariah Carey?

Mary Carey

Vele kezdjük, mert ő az érdekesebb. A kisasszony, komoly méretű, eredeti keblekkel már 2003-ban a fejébe vette, hogy indul a kaliforniai kormányzói választásokon, Arnold Schwarzeneggert próbálva megfosztani a később elnyert székétől.

A Mary Cook néven született szőkeséget akkortájt a nagyérdemű leginkább a "Double Air Bags 11" és a "Boobsville Sorority Girls" című nagysikerű amerikai pornófilmekből ismerhette, tehát Staller "Ciccolina" Ilona kaliber volt, aki kerek pofijával politikai karrierre törekedett a fülledt nyugati parton.

Nem jött be neki, de nem baj, egyengette tovább a karrierjét, és idén újrakezdte kampányát, mondván most már konszolidáltabban öltözködik; valamint rakatott némi barnát hidrogénszőke hajába, mivel így komolyabban veszik. Az expornós továbbá szert tett új mellekre és lefogyott, amit saját bevallása szerint elsősorban a cigarettának és az antibébi tablettának köszönhet.

Mariah Carey

Az énekesnő, akinek meg a nevén is sóhajtani kell. A Long Island-i születésű Carey a kilencvenes évek kezdetén énekelte be magát a köztudatba, ami leginkább azért (is) ment neki könnyen, mert azokban az években Tommy Mottola felesége volt, aki a Sony Music Entertainment igazgatói székében ült egész 2003-ig.

Ebben a fontos évben azonban az énekesnő Careynek valahogy eszébe se jutott, hogy a kaliforniai választásokon valaki az övéhez kísértetiesen hasonlító névvel indul, biztos azért, mert akkor még emlékezett rá egy csomó ember.

Csakhogy Carey neve és zenei munkássága egyaránt kezd feledésbe merülni, már hiába hajlítgatja agyon a számokat, a színen jóval fiatalabb, szebb, jobb hangú gazellák tűntek fel. Szerencsére.

Az ügy

Így aztán a feltehetően unatkozó énekes Carey most kitalálta beperli szegény politikus-pornós Careyt, merthogy az az ő nevén akar híressé válni, ráadásul, ha interneten rákeresnek az énekesnőre sokszor előfordul, hogy a névhasonlóság miatt felnőtt oldalakra tévednek a megvezetett tinédzserek.

A pornós Carey mosolyog a történeten, mert mint az AVN.com oldalain elárulta, már jó ideje ezen a néven fut, 2002 óta nyomja az ipart, így éneklő Carey kicsit későn hápog, írja az undercover.com.