horoszkóp

Carmen Electra rákattant Scarlett Johanssonra

dns
2005.11.08. 11:28
Carmen Electra meggyőződése, hogy a hozzá hasonló nők fogékonyak más nők szexuális kisugárzására. Őt Scarlett Johansson nyűgözi le, miközben állítja, a férjével csodás a szex, legszívesebben az egész napot az ágyban töltené.

Carmen Electra azt állítja, egyetlen nő nyűgözi le igazán, mégpedig Scarlett Johansson. "A nőies, szexis kisugárzása nagy hatással van rám. Az olyan lányok, mint én, nagyra értékelik ezt az adottságot" - nyilatkozta a színésznő a TeenToday című lapnak nem említve, hogy érinti, hogy a nála fiatalabb kolléganőjét a filmszakma sokkal inkább elismeri.

Élmény

Electra csak a BAFTA-díjas színésznő külsejét elemezte az újságnak adott interjújában ráérezve arra, kompetenciája leginkább erre terjed ki. A modellből lett színésznő kifejezetten nyitottnak vallja magát, és az esztétikai élményekre fogékonynak. Scarlett Johansson pedig ezt jelenti számára.

A további kompetenciáira térve Carmen Electra elmondta, éppen szexuális élete csúcsára ért férjével, Dave Navarróval. "Hú, a szex vele a legjobb, amit valaha is átéltem" - áradozott a modell, és a magyarázattól sem tekintett el. "Azt mondják az emberek, hogy amikor férjhez mész, lassan a vágyad is alábbhagy. Nálunk nem így történt. Még sosem találkoztam ennyire hozzám illő férfival. Dave-vel olyan szuper az ágyban, nem tudunk betelni egymással. A nap minden percében szeretkezni akarok vele" - tette hozzá.

Rasszista afrodiziákum

A színésznő szexuális életéről bárki tudomást szerezhet a nyilatkozatain kívül is. Volt szeretője Dennis Rodman, a Féreg nemrég megjelent önléletrajzi könyvében fontosnak tartotta ugyanis megemlíteni, hogy Carmen Electra specialitása volt, hogy rasszista szitokszavakkal igyekezett felkelteni a vágyát. Rodman elárulta, eleinte inkább bántotta, ha a színésznő többek közt niggernek szólítja, mert korábban nem fordult elő, hogy a fehér női sértegessék őt. Később megszokta, végül megkedvelte.