horoszkóp

Paul McCartney kiénekelte fájdalmát, majd pszichiáterhez ment

2006.12.02. 14:44
Az exbeatle-nek elég a zenélés, de azért jól esik kibeszélnie valakivel a dolgokat. Szerinte ez normális családi viták során.

Paul McCartney pénteken bevallotta: azóta jár pszichiáterhez, mióta májusban szakított a feleségével, írja a washingtonpost.com. A zenész négy év után válik feleségétől, Heather Millstől, a nem éppen diszkrét válási procedúra júliusban kezdődött. A vita természetesen ez esetben is a pénz, és a gyerekláthatás körül folyik.

Jó zene, jó doki

Az énekes egy rádióinterjú során most bevallotta, ugyan az ő helyzetén leginkább a zeneszerzésbe-menekülés javított, mégis szükségét érezte a pszichiátriai kezelésnek. "Az ember állhat viták kellős közepén, vagy érezheti magát a béka segge alatt, ha elég szerencsés, elmenekülhet egy sarokba, és kiírhatja magából ezeket az érzelmeket" - mondta. - "Eleinte pszichiáter helyett arról énekeltem, milyen szomorú vagyok."

Ennek ellenére végül elárulta, egyéb okokból kifolyólag, mégis pszichiáter segítségére szorult. "Az egyáltalán nem egy rossz ötlet, hogy van kivel beszélgetni. Tulajdonképpen normális, abban az esetben, ha felmerülnek családi problémák."

McCartneyék

A zajos válás nem is csoda, hogy megviselte McCartneyt, akinek annyi esze nem volt, hogy miután Mills megvádolta azzal, hogy bántalmazza, ne ugyanazt fogja volt nejére. Mindegy, valószínűleg soha nem tudjuk meg, hogy ki ütött kit, de azt, hogy kié lesz a nagy dohány meg a gyerek, egészen biztosan közölni fogják a nagyérdeművel, hiszen ez a sztárok igazi feladata.