horoszkóp

Cate Blanchett ingyen is megmutatta a gyereket

2008.04.21. 19:20
Kapcsolódók (1)
Cate Blanchett hatnapos fiával a karján jelent meg egy ausztrál kormányrendezvényen: újszülött kisfiáról a fotósok így ingyen készíthettek képeket, ami mostanában ritkaságnak számít a celebek között: az idén anyává lett hírességeknek dollármilliókat hoztak a konyhára az első babafotók.

A 2007 leglazább heterójának megválasztott Cate Blanchett harmadik babájának fotóiból sem csinált nagy ügyet: egy ausztráliai kormánytalálkozón ugyanis karján a mindössze hat napos fiával jelent meg. Míg kolléganői gyerekeinek első exkluzív fotóiért egymást túllicitálva - és végül horribilis összegeket kiperkáló - bulvárlapok versengtek, az ausztrál színésznő egyszerűen magával vitte a pár napos gyereket a canberrai eseményre, ahol a fotósok azonnal készítettek pár képet a kis Ignatius Martinról.

Blanchett nem csinált nagy ügyet a fotókból

"Az, hogy itt vagyok, azt mutatja, mennyire hiszek a hétvége sikerében. Képzelhetik, leginkább ágyban lennék" - mondta Blanchett hat nappal a szülés után az ausztrál kormány által szervezett Australia 2020 nevű találkozón.

Nem kell a pénz

Blanchett ezzel az óvatlan - vagy nagyon is tudatos lépéssel - valószínűleg dollármilliókat bukott: lemondva a gyerek első exkluzív fotóiból befolyó nem kis összegről.

Mivel a celebgyerekről készült fotók ára attól is függ, mennyire ismertek a szülők, Cate Blanchett harmadik fiának fotóiért valószínűleg nem ajánlottak volna rekordösszeget, vagyis hatmillió dollárt (egymillárd forintot), mint a Lopez-ikrekről készült első képekért, az viszont nem zárható ki, hogy a nagy bulvárlapok érdeklődtek (volna) az exkluzív fotózás iránt, hiszen a színésznő terhességét is végigkövették.

A Jolie-Pitt páros annak idején jótékony célokra fordította a Shiloh Nouvel első exkluzív fotóiból befolyt 4,1 millió dollárt (740 millió forintot). Az idei babaszezon kiemelkedő anyukái közül Gwen Stefani 575 ezer dollárt, Christina Aguilera 1,5 millió dollárt, Nicole Richie csak egymilliót kapott. Az Aguilera-Richie címlapháborút végül mégis Paris Hilton barátnője, Nicole Richie nyerte, rá ugyanis több olvasó volt kíváncsi.