horoszkóp

Cavalli arca Beckhamné helyett Kate Moss lett

dns
2005.11.07. 11:10
Roberto Cavallinak azt tanácsolták, mégse Victoria Beckhamre bízza a legújabb kampányát, mert ő túl átlagos. A divatház ezért Kate Moss-szal köt szerződést, akit minden más cég kirúgott, mert keményen drogozik.

"Hat számjegyű" honoráriumot ígérő szerződéstől esett el Victoria Beckham, amit a Roberto Cavalli divatház ajánlott fel. Mielőtt azonban létrejött volna a megállapodás, a tervező úgy döntött, mégsem az anorexiás külsejű családanyát kéri fel a legújabb kollekciója számára, mert a divatszakma szerint Victoria Beckham "túlságosan átlagos".

Saját márka

A focista feleség hajtott a lehetőségre, hogy a divatház legújabb arca legyen, noha már létezik egy nem túl nagy népszerűségnek örvendő saját márkája. A Rock and Republic kollekció némelyik bemutatóján saját maga is részt vesz. Harmadik terhességének előrehaladtával fontosnak érezte, hogy a kifutón szerepeljen, amikor is derékbősége így sem lépte igazán túl az átlagos modellekét. Kollekciója pedig nem váltott ki túl nagy lelkesedést a divatszakma képviselőiből.

Kate Mossban lát fantáziát

Roberto Cavalli az unalmasnak tartott Beckhamné helyett több fantáziát látott Kate Mossban. Döntését kollégái merésznek tartják, drogproblémái miatt ugyanis a modell több megbízását is visszamondták az utóbbi időben arra hivatkozva, modell nem képviselheti méltóképp a divatcégeket, személye nem fér össze legtöbbjük szigorú álláspontjával a kábítószerekkel kapcsolatban. A H&M, a Burberry és a Chanel egyaránt szerződést bontott a megbízhatatlan Kate Mossal, ugyanakkor egy dokumentumfilmes stáb szívesen foglalkozatta a modellt, legalábbis addig, amíg a tévében leadhatják, hogyan szív kokaint.

David Beckham felesége nemcsak a divatszakmában tervezi kamatoztatni az ismertségét. Az egykori énekesnő rá szeretné beszélni férjét, költözzenek Los Angelesbe, mert az álomgyár közelében talán elcsíp néhány zsíros filmszerepet. Ismerősei szerint inkább annak lehetősége vonzza, hogy gazdag és befolyásos emberek közelében éljen, mert köztük érzi magát igazán jól.