A nyolcvanas években feltűnt szupermodell most jól megmutatja, két gyerek után is milyen tökéletesen dögös. Mert van az a szerencsés génkészlet. Vagy az a pénz. Vagy az az ügyes Photoshop-szakember.

Nézzen dögös negyvenest!

Cindy Crawford két gyerek megszülése és a 42. születésnapja után bevállalta a francia Vogue felkérését, és bár még csak fehérneműt se igazán villant, a róla készült fotósorozaton azért nagyon meggyőzően szexi. A modell fürdőruhában, miniszoknyában, mélyen kivágott felsőkben állt a kamera elé, a végeredmény legalábbis látványos.

A karrierjét a nyolcvanas évek végén kezdő Crawford állítólag ezt a fantasztikus formát túrázással, a Plower Plate nevű edzőgéppel, és természetesen magas proteintartalmú étrenddel érte el. Természetesen szerencsés adottságok esetén ez mind hihető, ahogy az is, hogy a legtöbb magazincímlap büszke címlaplányaként Crawford már rég nincs rászorulva férje, Rande Geber filmproducer anyagi támogatására, ha esetleg valamit plasztikai műtéttel szeretne korrigáltatni magán. Lehetséges persze az is, hogy a Vogue képszerkesztői vetették kicsit túl messzire a Photoshopot, de ha a látványnak csak a fele igaz, az még mindig simán irigylésreméltó. A Power Plate mindenesetre egymagában tutira nem elég a sikerhez, Amy Winehouse például állítólag már hónapok óta rezegteti magát rajta, vélhetően mégse lesz soha a termék reklámarca.

Crawford a Vogue után úgy belejött a visszatérésbe, hogy még a Michigan Avenue őszi számának is ő lett a főhőse egy Moulin Rouge-stílusú sorozattal.