horoszkóp

Férjhez ment volt szeretőjéhez Sarkozy exfelesége

2008.03.24. 12:05
Exférjéhez hasonlóan Cécilia Ciganer-Albéniz sem maradt sokáig egyedül. A válás után alig fél évvel ugyanis ő is újra kimondta az igent, mégpedig annak a reklámszakembernek, aki miatt egyszer már elhagyta férjét. Akkor még visszatért az elnökválasztásra készülő urához, most viszont hozzáment volt szeretőjéhez, akit élete szerelmének tart.

Összeházasodott a francia elnök exneje, Cécilia Ciganer-Albéniz és Richard Attias reklámszakember, írja a People magazin. Nicolas Sarkozy volt felesége korábban "élete szerelmének" nevezte Attiast, aki miatt egyszer már elhagyta férjét, ám az elnökválasztás előtt szakított szeretőjével és visszatért férjéhez. Egy hónappal ezelőtt azonban Versace divatház közleményéből kiderült, Cécilia Ciganer-Albéniz és Attias újra egymásra találtak, sőt, a házasságot tervezik.

Az ifjú pár

Az esküvőre vasárnap került sor New Yorkban, a Rockefeller Center Szivárvány szobájában, a ceremóniára 148 vendég volt hivatalos. Szombat este a páros a Broadway-n szórakozott, Cécila előző házasságából született 11 éves kisfiával, Louis-val együtt a Mamma Mia! című musicalt nézték meg. Az előadás végén az egyik színész hangos bekiabálással köszöntötte a nézőtéren ülő jegyespárt és sok boldogságot kívánt házasságukhoz. Az 51 éves Attias most először próbálkozik a házassággal, felesége viszont már harmadjára mondta ki a boldogító igent.

Cécilia és Nicolas Sarkozy tavaly tizenegy év házasság után októberben váltak el egymástól, de egyikőjük sem maradt sokáig egyedül: a francia elnök februárban feleségül vette az olasz származású modellt, Carla Brunit, most pedig exe is újra oltár elé állt.