Andi, a Fresh énekesnője elfogadta a Playboy ajánlatát, és új aktfotói a magazin következő havi számában láthatók. A lány a Blikk kérdésére arról beszélt, nehéz volt számára a fotózás. "Kicsit megriadtam, amikor eljött a pillanat és le kellet vennem a melltartót, bár szerencsére hamar feloldódtam" - emlékezett vissza Andi, pedig nem ez volt az első erotikus fotózása. Mind szerelmével, Frenkivel, mint pedig Wikivel, a Fresh másik tagjával együtt is szerepelt már magazinokban.

"Itt a azonban sokkal több látszik belőlem, persze nem az volt a célom, hogy anyaszült meztelenül lássanak. Vannak tabuk, olyan dolgok, amelyek csak a páromra tartoznak" - magyarázta a lány, de nem részletezte, mik azok.

Andi párja, Frenki kifejezetten örült annak, hogy barátnője meztelen testét mindenki láthatja a magazinban. A Blikknek így fogalmazott: miért is ne láthatnák mások is, milyen jó csaja van. "Dagad a májam, hogy a nőm bekerült a Playboyba, hisz egy nagy elismerés egy lánynak"- mondta Frenki, aki vélhetően arra is gondolt, számára szintén nagy elismerés ez.