A súlyos beteg művész kezelése havi több százezer forintba került a Normafa Egészségügyi Központban, amit asszisztense, Tóth Erika fizetett - legalábbis ő ezt állította a Budapest Rádió műsorában. A központ vezetője szerint azonban Antalnak ez nem került pénzébe - írja a Színes Bulvár Lap.

Az Antal Imre betegsége és anyagi helyzete körül hetek óta húzódó botrányba most új szereplő csatlakozott: Galambos "Lagzi" Lajos is azt állítja, hogy névtelen támogatások formájában próbált segíteni az egykori műsorvezetőn. A zenész szerint Antal Imre havi 450 ezer forint körüli összegű jövedelmet kap, a Normafában pedig ingyenesen kezelték őt. Galambos a lapnak elmondta: művész barátaival együtt továbbra is szívesen segítik Antalt, csak nem jelenlegi pártfogóján keresztül.

Gróf Szirmay Eszter eközben azt is elárulta, hogy Antalt végbéldaganattal kezelik, bár egyelőre nem tudni, hogy ez jó-, vagy rosszindulatú-e - írta a Blikk. Orvosa szerint bár a műsorvezető valóban súlyos beteg, de nem gyógyíthatatlan.