Megpróbáltra felakasztani magát Britney Spears amerikai énekesnő, akit jelenleg egy kaliforniai rehabilitációs központban kezelnek. A News of the World, a legnagyobb brit vasárnapi tömeglap saját értesülése szerint a 25 éves, kétgyermekes Spears először a Sátán számjegyét, a 666-ot rajzolta fel saját lekopaszított fejére, és "Én vagyok az Antikrisztus" rikoltásokkal kezdett ámokfutásba a malibui klinikán.

Aznap éjjel pedig egy lepedőt rögzített szobája mennyezeti lámpájához, az összesodort ágynemű másik végét pedig nyaka köré tekerte - de az ápolószemélyzet szerencsére időben érkezett. A lap forrásai szerint azonban az énekesnő később lenyugodott, olyannyira, hogy azt mondta alig néhány hónapja dobott férjének, Kevin Federline-nak: vissza akarja szerezni őt, meg akarja újítani vele házassági esküjét, sőt teherbe is akar esni tőle.

A 25 éves Spears, akit a News of the World udvariasan "kiszámíthatatlannak" nevezett, a cikk szerint Louisiana államban szeretne új életet kezdeni Federline-nal és két közös kisgyermekükkel. A férj, akivel Spears tavaly állítólag sms-ben tudatta válási szándékát, a lapnak beszámoló ismerősök szerint ezekben a nehéz hetekben minden lelki segítséget megad feleségének, rendszeresen látogatja őt a klinikán és éjjelenként órákig beszélnek telefonon is.

Britney Spears viselkedése az utóbbi néhány hónapban kérdőjeleket vetett fel még barátaiban is az énekesnő mentális állapotát illetően. Az év elején egymás után jelentek meg róla olyan lesipuskás fotók, amelyeken alsónemű nélkül, miniszoknya alatti világába akadálymentes betekintést engedő módon igyekszik kikászálódni autójából különböző vad bulik előtt és után, az pedig már komoly aggodalmakat keltett, amikor nemrég nyilvánosan, saját kezűleg kopaszra nyírta fejét egy fodrászszalonban. A News of the World szerint azonban a sztár most már lehiggadt, és rájött, hogy férje mellett a helye.