Courtney Love megszabadult húsz kilogrammtól négy hónap alatt - állítja a FemaleFirst. Az ex-énekesnő a héten egy apró bikiniben meg is mutatta új, karcsú alakját. A nagyközönség mindezt egy hawaii üdülőhelyen szemlélhette meg, mikor az özvegy megmártózott a hotel medencéjében.

Egy barátja azt mesélte a Us Weekly magazinnak, hogy ez még csak a kezdet. Kurt Cobain özvegye tavaly decemberben kezdett el egy önsanyargató diétát. "Light shakeket iszik, és nagyon tartja magát az előírt étrendhez. A szénhidrátokat száműzte, helyette halat és párolt zöldségeket eszik. Mindezt rendszeres jógával fejeli meg. Mióta ilyen szépen fogy, más embernek is érzi magát. A végső célja az, hogy megszabaduljon huszonöt kilogrammtól."

A múlt héten még csókolózni látták a rock nagyasszonyát Bruce Willis-el, aki éppen az 52. születésnapját ünnepelte Los Angelesben. Courtney Love képviselője azóta is ragaszkodik ahhoz, hogy az a csók nem volt több, mint egy baráti ölelés. "Courtney épp csak egy heves hellot adott Bruce-nak, azután mindenki ment, amerre látott.