horoszkóp

Rippel Ferenc megoldja, ha szexhiánya lesz

2008.10.23. 20:02
A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának játékosai szerint ez alkalommal nem lesz Benkő effektus. Maximum Rippel Ferencnek drukkolhatunk, a többiek elzárkóznak az efajta kínos, és ország-világ elé nem igazán tartozó kérdésektől, vagy azt állítják, nekik is nem is hiányzik.

Még alig ért véget az első eresztés, a második széria játékosai máris Argentínához közelednek. Szerda este hét órakor ugyanis felszállt a repülő a Celeb vagyok, ments ki innen második szériájának játékosaival.

A játékosok a Campona stúdiójából indultak a repülőtérre, ahol még utoljára elbúcsúzhattak szeretteiktől. Janics Natasa, Keleti Andrea, Sütő Enikő, Tóth Gabi, Zimány Linda, Delhusa Gjon, Kinter Oszkár, Rippel Ferenc és Szőke András indult útnak Argentína dzsungelébe. Steiner Kristóf csak csütörtökön száll gépre, mert bokros elfoglaltságai nem engedték, hogy a többiekkel utazzon.

A búcsúzás

Ez az apróság azonban nem gátolt meg minket abban, hogy a celebektől megtudakoljuk, hogy szerintük hogyan lehet kibírni a dzsungelben szex nélkül. Visszanézve az előző sorozatot, Benkő Dánieltől erre azt a választ kaptuk volna, hogy sehogy.

Kinter Oszkár szerint nem gondoltuk komolyan eme kérdést, ezért ő inkább Szőke Andrásra hárította a válaszadás lehetőségét, aki volt sorkatona, ezért nem tartja nagy nehézségnek a szexmegvonást. „Hármas laktanya, főparancsnokság, ott is ki kellett valahogy bírni. Lesz nekünk ott elég dolgunk. Például kiskertet szeretnénk csinálni, rendbe kell rakni az emésztőgödröt, virágokat ültetni. Nem biztos, hogy lesz arra időm, hogy gondolkozzak ilyeneken.”

Janics Natasa, Keleti Andrea és Sütő Enikő is kitörő örömmel fogadta kérdésünket. A fiatal kajakos olimpiai bajnok lány elmondta, hogy a másfél hónapos edzőtáborokat is ki lehet bírni szex nélkül, miért pont a dzsungelben nem bírná azt a pár napot? A táncos Keleti Andrea pedig a gyerekek miatt ottohn is csak ritkán tud hasonló örömökben részesülni. „Amikor a férjemmel bedőlünk egymás mellé az ágyba, annyira fáradtak vagyunk, hogy már nem is gondolkozunk ilyeneken. Reggel pedig a gyerekek ébresztenek minket, tehát mindig van valaki, aki befekszik kettőnk közé.” Az egykori modell, Sütő Enikő nem kívánt megosztani velünk szaftos részleteket magánéletéről, de ezen nem is csodálkoztunk, hiszen édesanyja mindvégig nem mozdult mellőle.

Reptéri csókok

Zimány Linda szerint egy szingli nőnek nem olyan nagy megpróbáltatás pár hetet kibírni szex nélkül, ő már hozzá van szokva. Két nagyon jó barátja is dzsungeltársa lesz, Tóth Gabi és Steiner Kristóf személyében, akikkel nagyon jól tudják egymást ápolgatni és pátyolgatni. Tóth Gabit kedvese kísérte ki a repülőtérre, akitől hosszan búcsúzkodott és egy másodpercre sem engedték el egymás kezét.

A testvére, Viktor nélkül utazó Rippel Ferenc nézte a Celeb vagyok, ments ki innen! Előző szériáját, és helyesli Benkő Dániel önkielégítését. „Én egy elég kemény csávó vagyok, szerintem nem lesz baj az önmegtartóztatással. Testileg, lelkileg, fizikailag ez nagyon kemény menet lesz. Azért hozátette: ha majd nem bírom, akkor elvonulok, és szépen csendben megoldom a problémámat.”

Delhusa Gjon - aki mostanában szereti Johnny-nak hivatni magát - túl fontosnak érezte magát ahhoz, hogy leálljon velünk beszélgetni. A „Szerinted hogyan lehet kibírni a dzsungelben szex nélkül?” kérdés után furcsán eltorzult az arca, majd kiült a szemeibe a „No Comment” felirat. Ezzel a lendülettel hagyott minket kétségek közepette.