Falusi Mariann lett a Dzsungel királynője az RTL Celeb vagyok... című műsorában, pedig a remekül hajrázó Benkő Dániel vegetáriánus létére még a tapírnyelvet és a marhebelet is lenyomta.

Falusi Marian bátorságpróbája nem volt különösebben megterhelő, fel kellett ismernie és leénekelnie a neki bejátszott számokat – amennyiben rontana, Sebestyén Balázs és Vadon János zuhanyt ígértek be neki. A magyar és nemzetközi slágereket egyaránt tartalmazó feladatcsomagot Falusi nagyjából sikerrel teljesítette, a műsorvezetők persze ettől még néha a nyakába engedtek egy-egy adag zöld trutymót, ennek hatására Faludi egyre inkább bödönhangon énekelt, de nem adta fel. Ez volt egyébként az utolsó száma is, az LGT-től.

A medence fölé belógatott Horváth Évának kígyók és angolnák közül kellett szájjal kihalásznia csillag formájú medálokat, és hogy a szívatás teljes legyen, ezek közt volt jelölt és nem jelölt is – a műsorvezetők pedig csak az utóbbit fogadták el. Hogy jelölt vagy jelöletlen darabot fogott, persze csak azután derült ki, hogy felhozta őket. Horváth első humoros - bár lehet, hogy nem szándékosan kicsúszott – megnyilvánulása volt, hogy amikor a feladat végeztével a két műsorvezető felszólította, búcsúzzon el kedvenc állatkáitól, ő kedvesen tőlük köszönt el.

Benkő Dániel

Benkő Dániellel gusztustalanság címszóval összefoglalható dolgokat etettek: tapírnyelvet, marhabél-darabot, hernyót, százlábút és csótányt. Benkő először vegetariánus meggyőződésére hivatkozva próbálta kidumálni magát, de végül az élő alanyokat is legyűrte, bár fenntartotta, hogy az élmény szar volt. „Aki király akar lenni, annak a nemes célért minden áldozatot vállalnia kell” – indokolta később.

A bátorságrpóbák eredményeként Benkőt a harmadik helyre szavazták az sms-küldők, úgyhogy Falusi és Horváth gyorsan el is búcsúztatták: „Király vagy, Dániel! De ma királynőt választunk!”. A műsorvezetők ezután még felelevenítették a celebek – valamint Vilmos malac - utolsó estéjét, és Vadon még Sebestyén Balázzsal töltött forró búcsúéjszakájából is megosztott pár publikus részletet a férfibőr szexi mosószappanillatáról. Ezután könnyes búcsút vettek Vilmos malackától, aki Falusi Mariannak a feltétel nélküli szeretetet jelentette, Horváth Éva pedig elárulta: „Soha életemben nem voltam még ilyen közel malackához. Mindig vágytam rá, hogy megtudjam, milyen érzés ez”.

Az eredményhirdetésen végül Falusi Mariannt jelölték a Dszungel Királynőjének, akit a helyi szakközépiskolai műkedvelő folklórkörének tánccsoportja köszöntött ennek örömére, majd leveles ágakból épített trónra is emelték. Stramm trón volt, négy izmos férfi alátámasztásával. A nyereményről nem tudtunk meg semmit, Sebestyén Balázs és Vadon János a férfiak vállán távolodó Falusival a háttérben már csak annyit említett meg: „A Dzsungel Királynőjét most elviszik, reméljük, vissza is hozzák.