Ki az igazi celebpapi?

2007.05.04. 07:58
Örül a Velvet, hiszen már szinte követhetetlenül sok celebünk lett a közelmúltban, vagy lesz nemsokára kispapa. De vajon ki a legvonzóbb celebapuka? Aki rondán beszél és soha sincs otthon, aki lelkiismeretesen törődik az összes volt feleségével, vagy aki betegesen óvja a nyilvánosságtól? Döntse el ön, szavazzon!

Ki az igazi celebpapi?

Örül a Velvet, hiszen már szinte követhetetlenül sok celebünk lett a közelmúltban, vagy lesz nemsokára kispapa. De vajon ki a legvonzóbb celebapuka? Aki rondán beszél és soha sincs otthon, aki lelkiismeretesen törődik az összes volt feleségével, vagy aki betegesen óvja a nyilvánosságtól? Döntse el ön, szavazzon!

Árpa Attila

Árpa Attillában igazán vonzónak tűnt, hogy feleségével izgulta végig a szülés minden percét, és őszinte önismeretről téve tanúságot nem nagyon szerette volna, ha gyermeke rá hasonlít, - Amira Johanna állítólag el is kerülte a hasonlóságokat. Szintén vonzó benne, hogy némi próbálkozás után szerencsére abbahagyta a színészkedést, - áttért viszont a rendezésre. Szintén negatívum, hogy halmozza az autókat legutóbb egy 45 milliós Alfa Romeo 8C Competizionét vásárolt, ami nem tűnik egy felelősségteljes kispapa cselekedetnek.

1
2
3
4
5

Bárdos András

Hamarosan ismét kispapa lesz Bárdos András, akinek az ősszel születendő gyermeke már a negyedik lesz. A tények műsorvezetőjében vonzó lehet tájékozottsága, és hogy az ember szülés közben sem marad le a hírekről. Szintén szimpatikus, hogy a műsorvezető a stúdióból azonnal fürdetni rohan, azt viszont többször nyilatkozta, hogy a tartós szerelem titka a sok külön töltött idő, így szervezni kell néha külön programokat is.

1
2
3
4
5

Benedek Tibor

Benedek Tibor már másodszor lesz apuka, hiszen van már egy nyolcéves kislánya, Ginevra aki Olaszországban él, kisfia pedig két hónap múlva fog megszületni Epres Pannitól. Benedek Tiborban vonzó lehet, hogy valóban vonzó, izmos és olimpiai bajnok. Emellett meglehetősen családcentrikus, védi a magánletét, sőt néha be is perel egy-egy bulvárlapot. Negatívum viszont hogy a felkészülés és a versenyek sok idejét elveszik, így keveset van otthon.

1
2
3
4
5

Bochkor Gábor

Bár első nekifutásra talán nehéz megmondani, mi lehet a vonzó Bochkor Gáborban, hosszabb tűnődés után azonban szerezhetünk neki néhány szavazatot. Például, hogy kezdeti vonakodását legyűrve, végül bent volt a szülőszobán, sőt maga vágta el a köldökzsinórt, emellett szülés után megfőzi asszonya kedvenc ételét. Bochkor mindenesetre őszinte, odadó kispapának tűnik, ezt bizonyítja, hogy mindent megtett, hogy a gyermek megkaphassa a Bochkor nevet, bár párja Várkonyi Andrea, Bochkor Nóra megfoganásakor még nem vált el előző férjétől. Taszító lehet benne viszont, hogy Boros Lajos állandóan a közelében van, így nem kerülhető el a vele való találkozás.

1
2
3
4
5

Csiszár Jenő

A Velvetnél Csiszár "nem nyilatkozom a gyerekekről" Jenő is pályázik a szimpatikus kispapa címre. Jenőben becsülendő, hogy nem árusítja ki gyermekeit babaruháért, és nem nagyon nyilatkozik a magánéletéről. Hiába ügyeskedett a Mokka asztrológusa, hogy összehozza Csiszárt Jakupcsek Gabriellával, nem sikerült neki, így a műsorvezető felesége révén lesz kétszeres apa hamarosan. Vonzó benne továbbá, hogy igen hűséges, tíz éve él feleségével és még Olaszországba is követte őt. Negatívum, hogy nehéz tőle ultrahangképet szerezni, és a tapasztalataink szerint meglehetősen heves természetű, ám ez lehet benne a vonzó is.

1
2
3
4
5

Földesi-Szabó László

Megértjük Bálint Antóniát, hiszen Földesi-Szabó László jó apukának tűnt. Segíti a rászorultakat és a gyengéket, valamint szép kék szeme van. Vonzó lehet továbbá, hogy egy gyorsan jött gyereknek is őszintén képes örülni, és valóban szívén viseli a gyerekek sorsát, hiszen Mehmet Karcsikának is segített hazatérni az anyukájához. Negatívum viszont hogy az elkövetkező években nem biztos, hogy sokat lesz otthon, hiszen jelenleg előzetes letartóztatásban van, nagy összegű csempészet gyanújával. Vonzó lehet viszont, ha ez az összeg még megvan valahol.

1
2
3
4
5

Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee-ban vonzó lehet, hogy már születése előtt is a valós életre edzi lányát. Mint azt kijelentette, nem fogadnak neki magánorvost, gyermeke a Nyírő Gyula Kórházban, teljesen átlagos körülmények között fog megszületni, és ő bent sem lesz a szülésen. Ez összhangban áll azon korábbi kijelentésével, hogy két éves korig nem foglalkozik a lányával, hiszen addig nem tud beszélni, és úgy viselkedik, mint egy szellemi fogyatékos. Később azonban úgy tervezi, együtt járnak majd bulizni az augusztusban születendő Zoéval,.Vonzó lehet továbbá Döglégy Zoltánban, hogy tiszteli a szüleit, olyannyira, hogy puszta szeretetből negyven éves koráig az édesanyjával lakott, amikor azonban elvette feleségét, azonnal vásárolt neki egy vidéki kertes házat. További, nagyon vonzó tulajdonsága, hogy nem tartózkodik sokat otthon így nem zavar sok vizet, és olyankor csönd van.

1
2
3
4
5

Gesztesi Károly

Gesztesi Károlyban különösen vonzó, hogy régi családját sem hanyagolja el. A Hot magazin információ szerint ugyanis egy olyan ikerházban lakik Liptai Claudiával, melynek másik felében volt felesége székel, így Gesztesi előző házasságból született gyermekeihez is közel tud lenni. Emellett köztudott, hogy a színész szívesen nyaral mindkét volt feleségével, és aktívan törődik előző házasságaiból születte három fiával. Szintén vonzó lehet benne hatalmas akaratereje, melynek segítségével 30 kilót fogyott, valamint feltornászhatja a szavazatok számát az a tény, hogy már nem olyan jó barátok Norbival. Gesztesi talán egyetlen hátránya, hogy nem közösködik, feleségével külön kasszán vannak, így Liptainak magának kell vásárolni.

1
2
3
4
5

Palik László

Palik László, sportriporter-közgazdász-raliversenyzőben vonzó lehet vakmerősége és hogy nincs az a kudarc, ami eltántoríthatná az amúgy mindennél értelmetlenebbnek tűnő Dakartól, igaz bátorsága a szülőszobába már nem kísérte be. Vonzó továbbá, hogy felesége, Marsi Anikó szerint Palik nem kritizálja főztjét és egy rövid szakítás után végül nagyon örült Vilikének. Rossz, nagyon rossz viszont, hogy már három hetesen magára hagyta a gyerekét, az autóverseny miatt és igen nagy előszeretettel nyilatkozik a családi életéről.

1
2
3
4
5