horoszkóp

Miért sovány Ally McBeal?

2005.11.24. 13:21
Calista Flockhart egy női magazinban számolt be arról, mért volt régen olyan gebe és depressziós.

Nálunk most kezdték ismét vetíteni az Ally McBeal sorozatot, Calista Flockhart-tal a főszerepben. A színésznő külföldön már régóta ismertnek számít, bár eleinte sokkal inkább kórós soványságával, semmint színészi teljesítményével volt tele a sajtó.

Nem hányt

Calista Flockhart

Bár itthon még csak most kezdődött, a sorozatnak már öt éve vége, és azóta Flockhart is meghízott, és most beszélt először arról, hogy mitől volt olyan gebe. A sztoriban nincs anorexia, meg hányás, a színésznő egyszerűen stresszes volt a forgatásoktól, nem volt ideje izmot építeni, és valami hóbortos elvnek behódolva, megtagadta magától a gyorskaját. Legalábbis ezt nyilatkozta a Grazia magazinnak, hozzátéve, hogy azóta már eszik gyorsétteremben, és az izmait is növeli. A színésznő arról panaszkodott, hogy amikor a sorozatot forgatta, úgy érezte, mintha egy száguldó vontban ülne, ami sohasem áll meg. Ráadásul rosszul estek neki a sajtó támadásai, egy ideig ugyanis csak arról volt szó, hogy milyen sovány, és ezzel komplexusokat ébreszt sorzat társaiban, akik szintén hirtelen fogyásnak indultak.

Vörösboros kapcsolat

"Ez teljesen lesokkolt, nagyon bántottak ezek a feltételezések, és azt gondoltam, teljesen tönkreteheti a karrieremet" - mondta Flockhart a női magazinnak. A 41 éves színésznő most boldog kapcsolatban él a nála 22 évvel idősebb Harrrison Ford-dal, akivel akkor ismerkedett meg, mikor Ford az egyik Emmy-díjkiosztón leöntötte vörösborral. Van egy négyéves, örökbe fogadott fiuk Liam, emellett ők gondoskodnak Ford volt feleségéről is, aki szklerózis multiplex-ben szenved. Flockhard négyéves szünet után idén tért vissza a filmvászonra, egy horrorfilm szereplőjeként.