horoszkóp

Colin Farrellnek kisfia adott új életkedvet

2004.07.12. 17:01
Állítása szerint tíz hónapos kisfia ébresztette rá Colin Farrellt, hogy van még mit tennie ezen világon. "Látni akarom felnőni" - mondta el a színész, aki azt is bevallotta: vannak dolgok, amiket kisfia születése előtt megtett, de most már soha többé nem fog. A részegekkel történő bunyózás valószínűleg nem ezek közé tartozik.
Colin Farrell úgy érzi, hogy kisfia születése új szakaszt nyitott az életében. A Daily Mirrornak adott interjújában az ír színész azt állította, hogy amikor apává lett, új megvilágításból látta meg addigi életét, és rádöbbent arra is, hogy ez hová vezet. "Vannak dolgok, amiket a kisfiam születése előtt megtettem, és amelyeket soha többé nem fogok. Ő erőt adott nekem az élethez, és ezt soha nem éreztem eddig - sokáig kell élnem, mert látni akarom őt felnőni."

Az apaság egyértelmű siker

A színész kisfia, James 10 hónappal ezelőtt született Kim Bordenave 34 éves modelltől, akivel Farrell már nem él együtt. "Ez a legcsodásabb dolog. Egy pici emberi lény, aki még nem tud beszélni, nem tudja kifejezni, mit akar, mégis csodálatos - imádom! Számomra az apaság egyértelmű siker." - áradozott Farrell kisfiáról.

Farrel nem volt jelen kisfia születésénél, mert épp az Oliver Stone rendezésében készülő Nagy Sándor filmet forgatta Marokkóban. Helyette azonban édesanyja és testvére üdvözölte a Farrell-klán legújabb, újszülött tagját. A büszke apa azt állítja: lélekben szinte mindvégig jelen volt. A kérdésre, hogy befolyásolja-e fia születése az ő karrierjét, Farrell így válaszolt: "Ezentúl jobban szeretnék teljesíteni. Már nem csak arról van szó, hogy vagyok én, és van a munkám."

Apai felelősség és balhé a bárban

Minden apai büszkesége és megváltozott életfelfogása ellenére Farrellből néha még ma is kitör régi, heves természetű énje. A New York Post értesülése szerint például nemrégiben leütött egy részeg szállodai vendéget, aki túl közel ment hozzá a párizsi Plaza Athenee szálló bárjában. Egy szemtanú szerint "Colin megkérte párszor a pasast, hogy húzódjon arrébb, de az nem tette, sőt elkezdett visszabeszélni. A következő, amit láttam, az volt, hogy a tag a földön fekszik - Farrell egyszerűen leütötte." A biztonságiak ekkor diszkréten eltávolították a színészt a helyszínről, a buli pedig folytatódott, mintha mi sem történt volna.