Nagyon cukik, nagyon drágák, nagyon szépek

2008.09.09. 11:04

A celebgyereket az különbözteti meg a normálistól, hogy már az első fotóik is milliókat érnek, és amiért sok pénzt adnak, az biztos szép is. Döntse el Ön, hogy a kilenc celebgyerek közül kivel volt a legkegyesebb a természet, vagyis ki a legtüneményesebb híres szülőkkel megáldott kölyök!

1. Salma Hayek kislánya, Valentina

Kattintson a nagyobb képért!

A színésznő lánya tavaly szeptemberben látta meg a napvilágot, Valentina Paloma Pinault néven. Hayek később beismerte, hogy terhessége alatt végig fiúért imádkozott, mivel szerinte a lányoknak nehezebb az életük, és szerinte túl zűrös az anya-lánya kapcsolat. Persze Valentina születése óta el sem tudja képzelni, hogy ne legyen jó kapcsolat közöttük. A gyerek édesapja, akivel nem sokkal az esküvő előtt szakított Salma Hayek, Francois-Henri Pinault, olyan divatmárkák tulajdonosa, mint a Gucci vagy az Yves Saint Laurent.

2. Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya, Shiloh

Kattintson a nagyobb képért!

A színész párnak Shiloh-Nouvel Jolie-Pitt az első közös gyereke, és már születése óta óriási figyelemmel kíséri a világsajtó a kislány életét. Valószínűleg ezért is kerülhetett a Forbes legnagyobb médiafigyelmet vonzó celebgyerekek listáján az első helyre. A kislány, aki népszerűségét nagyban köszönheti annak, hogy anyja száját és apja szőkeségét örökölte, két éves kora ellenére, már meghódította szinte az összes magazin címlapját, első fotóiért több mint 4 millió dollárt adtak, és már túl van élete első filmszerepén is.

3. Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, Suri

Kattintson a nagyobb képért!

Tom Cruise és Katie Holmes lányának a születését óriási találgatások övezték, amiért több hónapon keresztül nem volt hajlandó megmutatni a világnak a sztárpár Surit. Egyesek szerint Katie Holmes csak tettette a terhességet, és valójában csak örökbe fogadtak egy gyereket. Bár azt sosem fogjuk megtudni, hogy ennek a pletykának mennyi a valóságtartalma egy biztos, Katie Holmes igyekszik saját képére formálni Suri Cruise-t, akit egyébként ennek köszönhetően megválasztottak a legjobban öltözött celebgyereknek.

4. Halle Berry kislánya, Nahla Ariela

Kattintson a nagyobb képért!

A 42 éves színésznő és a kanadai modell, Gabriel Aubry kislánya, Nahla Ariela Aubry márciusban látta meg a napvilágot. Halle Berry a többi sztárral ellentétben nem adta el gyermekének első fotóit a magazinoknak, helyette - búcsút intve a dollár millióknak - ingyen mutogatja kislányát, aki a fotók tanúsága alapján kifejezetten élvezi, ha az édesanyja csakis vele foglalkozik és így ő lehet a figyelem középpontjában.

5. Nicole Richie kislánya, Harlow

Kattintson a nagyobb képért!

Nicole Richie és Joel Madden első közös gyermeke január elején született, és Harlow Winter Kate Madden néven anyakönyvezték. A kislány állítólag igazi csodagyerek, három hónaposan már köszönt, és öt hónapos korában apja magabiztosan állította, hogy a Cure a kedvenc együttese. A legfrissebb pletykák szerint Harlow hamarosan kistestvért kap, még pedig azért, hogy legyen társasága.

6. Gwen Stefani kisfia, Kingston

Kattintson a nagyobb képért!

Az énekesnő és Gavin Rossdale első kisfia Kingston Rossdale kifejezetten szerencsés kisfiúnak számít, alig volt pár hónapos máris olyan ismerősöket tudhatott magáénak, mint például Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya, Shiloh. Gwen Stefani kisfiának, Kingstonnak egyébként a napokban született meg kis öccse, Zuma, akinek a névválasztásánál nagy szerepet játszott a két éves kisgyerek véleménye is.

7. Angelinai Jolie és Brad Pitt ikrei, Knox és Vivienne

Kattintson a nagyobb képért!

Az ikrekről akárcsak, Brad Pitt és Angelina Jolie első közös gyerekéről, Shilohról, már születésük előtt rengeteg hír jelent meg. Az újságok találgattak a gyerekek nemével kapcsolatban, és egy ideig még az is kérdéses volt, hogy hol jön világra Knox és Vivienne. Végül Franciaországban született meg az ikerpár, akiknek az első fotóit rekord összegért, 14 millió dollárért sikerült eladnia a szüleiknek.

8. Jessica Alba kislánya, Honor

Kattintson a nagyobb képért!

Alba decemberben jelentette be, hogy párja, Cash Warren és ő első közös gyereküket várják. Jessica Alba színésznő és gyermekének apja 2004 óta vannak együtt. A kislány június elején született meg, és a Honor Marie Warren nevet viseli. A baba egyébként az első képek tanúsága alapján anyja vonásait örökölte, ami - megnézve a színésznőt - kifejezetten szerencsés dolognak számít.

9. Christina Aguilera kisifa, Max

Christina Aguilera kisfia, Max januárban született és ahelyett, hogy az énekesnő kisfiáról áradozna, leginkább csak saját melleivel és azok óriási méretével van elfoglalva, és folyamatosan azon fáradozik, hogy meglógjon otthonról, és bulizhasson producer férjével, Jordan Bratmannel. Ezek után nem meglepő, hogy a kisfiúról nagyjából nyolc hónap után készültek el az első paparazzi képek.


Ön szerint kimaradt valaki?

Ha úgy gondolja, hogy összeállításunkban nem szerepel az Ön által leghelyesebb celebgyerek, akkor írjameg nekünk ide.