horoszkóp

Charlize Theront kitüntették a melegek

2006.04.10. 11:52
Charlize Theront kitüntetést kapott, amiért azt nyilatkozta, csak akkor megy férjhez, ha az azonos nemű párok is lehetőséget kapnak arra, hogy törvényes keretek közt házasodjanak. Úgy tűnik, nemcsak ez az oka annak, hogy a színésznő még hajadon. Nemrég ugyanis szakított.

A leszbikusok, a melegek, a biszexuálisok és a transzszexuálisok elfogadásáért tett lépéséért Charlize Theront Vanguard-díjjal tüntették ki a melegek. A kitüntetést adó amerikai szervezet az azonos nemű párok hátrányos megkülönböztetése ellen küzd, és úgy vélte, az Oscar-díjas színésznő egyik nyilatkozata sokat tett az ügy érdekében.

Nem megy férjhez

Charlize Theron

A Szörnyeteg című filmben Charlize Theron egy leszbikus sorozatgyilkos nőt alakított. Az alakítás kapcsán – és azt követően, hogy megunta a családalapítási szándékait firtató kérdések sorozatát - egy évvel ezelőtt kijelentette, hogy csak akkor megy férjhez barátjához, ha az egynemű pároknak is joguk lesz törvényes házasságkötésre. Erre mindezidáig nincs lehetőség, és úgy tűnik, a színésznő valóban nem megy férjhez Stuart Townsendhez. Nemrég ugyanis öt év együttlét után szakítottak, de ezt hivatalosan egyikük sem erősítette meg.

A Sun értesülései szerint a hollywoodi körökben klasszikussá vált okok miatt távolodott el egymástól a pár. Elfoglaltságaik miatt nem volt idejük egymásra, és nemigen tudtak fontossági sorrendet tenni a karrierjük és a magánéletük közt. Charlize Theron sajtófőnöke az értesülésre reagálva elmondta, szó sincs arról, hogy a pár szakított volna, és a maga részéről meg van arról győződve, hogy néhány hét múlva az esküvőjüket latolgatja majd a bulvársajtó.

Akció és mellbőség

A dél-afrikai színésznő korábban is szívesen tett kedvező nyilatkozatokat az esélyegyenlőség nevében, de eddig még nem kötelezte el magát egyik szervezet mellett sem. A sajtó hírei alapján az utóbbi időben leginkább az foglalkoztatta, hogy vélhetően a kis mellbősége matt esik el izgalmas szerepektől az akciófilmekben.