horoszkóp

Somló és Charlie titokban csajoznak hatvan felett

2007.11.05. 21:24
A két jóbarát már nem nagyon mer csajozni, és el is felejtenék, hogy betöltötték a hatvanat, ha nem köszönnének nekik csókolommal. Charlie megbocsát a rosszakaróinak.

Most önök is megtudhatják, milyen érzés hatvanévesnek lenni: nézzék meg a juj.hu videóját, amiből kiderül, hogy tulajdonképpen mókás. Charlie - kissé illuminált állapotban - nem is érti a kérdést, és Somló Tamás sincs tele ötletekkel a hatvanévesek megsegítésére. Azt mindenesetre egyöntetűen vallják, hogy észre se vennék, hogy betöltötték a hatodik ikszet, ha mások nem hívnák fel rá a figyelmüket, sőt Somlónak csak az tűnt fel, hogy elkezdték csókolomozni a fiatalok. Nagy szerencséje van, hogy erre egész hatvanéves koráig várnia kellett.

Csajozni szigorúan titokban

Mindenesetre az biztos, hogy a két zenész nem nagyon csajozik, mert abból mindig csak a baj van, ha mégis ilyesmire adják a fejüket, azt szigorúan titokban teszik. Somló kifejti, hogy ő részt vett ebben a „gimnáziumi műfajban, de csúnyán ráfázott”. Szerinte ez amúgy együtt jár a zenéléssel, de most már baráti viszonyban tud lenni csajokkal.

Charlie a születésnapja alkalmából minden eddigi sérelmét megbocsátja, bár azon kicsit kesereg, hogy annak idején kihagyta a könyvéből a pikáns részleteket, mert így nem tudott annyit eladni belőle, de tulajdonképpen ez se baj, hiszen neki van munkája, családja és ez kárpótolja. A rosszakaróknak meg nem is volt olyan nehéz megbocsátani, pedig akadt belőlük bőven. Ezt maga a jó barát Somló is megerősíti: „Voltunk egy páran bizony” – helyesel a zenész.