Aktfotózásra készül az ötvennyolc éves Cher

2004.10.08. 11:26
Hawaii partján fetreng majd meztelenül Cher, aki hatvanadik születésnapját aktsorozattal szeretné megünnepelni. Az énekesnő több plasztikai műtéte, és ráncfeltöltése után újabban akupunktúrás fiatalító-kezelésekkel készül a két év múlva esedékes fotózásra.
Már úgyis kortalan

Aktsorozatot szeretne készíttetni magáról Cher hatvanadik születésnapja alkalmából. Az énekesnő elmondta, a hatodik X mérföldkő lesz számára, ezért vállalkozna arra, hogy megszabaduljon a felső és alsóruházatától egy férfimagazin kedvéért.

Tekintse meg képeinket!
"Lenyűgözően néz ki még mindig. Miért ne akarná megörökíttetni a szép testét?" - mondta az énekesnő egyik ismerőse, akit a Femalefirst idéz.

A terv egyelőre még nem aktuális, Cher 2006 májusában tölti be a hatvanat. A fotózásra azonban konkrét tervei vannak az America's Touch magazin információi szerint. A nő Hawaii tengerpartján szeretne pózolni a homokban. A múlt hónapban Cher akupunktúrás kezelésen jelentkezett, hogy az elmúlt évtizedek nyomait tüntessék el a testéről. A fiatalító kúra előtt jó néhány plasztikai sebészeti beavatkozásnak is alávetette magát a kortalanság jegyében. Életrajzírója szerint legutóbb ráncfeltöltésre vállalkozott. Az akupunktúrás kezelésről pedig ódákat zengett.

Frissebben a koncertturnén

"A beavatkozás segíti az arc vérellátását, a bőr frissebbnek, fiatalabbnak tűnik" - kommentálta a tű segítségével történő fiatalítást Marc Bego író.

A legutóbbi kezelés - egy másik ismerős szerint is - jót tett az énekesnőnek, aki ezután jobb formáját adja a koncertturnén is. A 200 fellépést jegyző turné jövőre ér véget, mely után a díva hosszabb időt tölt majd pihenéssel.