horoszkóp

Gwyneth Paltrow veszekszik a férjével

2004.11.03. 09:43
A színésznő, akinek számára eddig természetes volt, hogy egy forgatás miatt akár hónapokig is távol legyen családjától, most amiatt pöröl a férjével, amiért az az új Coldplay lemez felvételei miatt csak késő este ér haza.
Chris Martinnak nincs egyszerű dolga mostanság: felesége, Gwyneth Paltrow ugyanis nem örül neki, hogy a zenész napi 18 órákat tölt a stúdióban, mert zenekara, a Coldplay új albumán dolgozik. A The Sun információi szerint Martin, a zenekar énekese és szövegírója nagyon izgul amiatt, hogyan fogadják majd harmadik lemezüket, és nagyon szeretne megfelelni az elvárásoknak. Ezért aztán szinte csak aludni jár haza észak-londoni otthonába feleségéhez és pár hónapos kislányához, a pihenést azonban nem könnyíti meg színésznő neje. Paltrow ugyanis a hosszú munkanapok után még rendszeresen össze is veszik vele, mert úgy érzi, férje elhanyagolja őt és lányukat.

Túl sokat dolgozik

Martin nemcsak a londoni stúdióban tölt egész napokat, de a világ legkülönbözőbb pontjaira is repked, hogy más különböző stúdiókban csiszolja tökéletesre a harmadik lemez hangzását. Mint a zenekar fő szövegírója, ő érzi leginkább magáénak a felelősséget a készülő anyagért, és emiatt többszörösét dolgozza annak, amit a többi tag, Guy Berryman, Will Champion és Johnny Buckland. Most azt reméli, hogy az album karácsony előtt elkészül és jövő év elejére a boltokba kerül. A várakozások szerint az új anyagnak minden esélye megvan arra, hogy - a zenekar előző, 2002. szeptemberi A Rush Of Blood To The Head című lemezéhez hasonlóan - ez is a listák első helyén debütáljon.

Azért félti is

A zenekarvezető ilyen gondok mellett még feleségével is meg kell küzdjön. A frusztrált Paltrow ugyanis rendszeresen veszekszik vele, amiért minden kora reggel elmegy a stúdióba, és csak késő éjjel vetődik haza. "A többiek nem dolgoznak ennyit, de Chris nagyon elkötelezett, és emiatt még Gwyneth-tel is vannak összetűzéseik. Remélem, a rajongók értékelni fogják azt a sok vért és könnyet, ami emögött a lemez mögött áll" - mondta el a Sun-nak a pár egy barátja. A hatalmas elvárások persze kellően stresszelik az énekest, és azért felesége is aggódik miatta. A Sun egy informátora szerint "Chris eléggé feszült, Gwyneth pedig félti őt a kiégéstől. Mondta is neki, hogy kicsit le kellene lassítania."