horoszkóp

Christian Slater válik

2005.01.24. 16:17
Christian Slater külön költözött feleségétől, bár állítólag csak próbaidőre. A színész felesége nem szeret Londonban élni, míg férje nagyon is - és ebben az sem gátolja meg, hogy néha késsel támad rá egy-egy fanatikus.

Christian Slater és felesége különváltak: a színész hét végén kiköltözött londoni otthonukból, és a hírek szerint most egy kis szünetet tartanak. A színész családjával tavaly nyáron költözött Angliába, és a bennfentesek tudni vélik, hogy épp ez volt a szakítás oka. Amíg ugyanis a 35 éves Slater nagyon jól érzi magát Londonban, és sikeresen beindult színházi karrierjére összpontosít - jelenleg is a Száll a kakukk fészkére főszerepét alakítja a West Enden - , addig felesége, a 32 éves Ryan Haddon nem tudott beilleszkedni. A The Sun értesülései szerint Haddon most két közös gyerekükkel együtt visszatér az USA-ba, férje pedig addig egy Buckingham Gate közelében bérel egy apartmant.

#alt# Ismerősök szerint "Christian nagyon szeret Angliában élni, de Ryan sose tudta magát igazán otthonérezni. Most mindketten nagyon le vannak sújtva." Slater szóvivője úgy fogalmazott, hogy a pár döntése nem végleges, egyelőre csak "szünetet tartanak".

Majdnem megszúrták - a testőrét

A színészt nem csak érzelmi, de fizikai megpróbáltatások is érték a héten: pénteken például késsel támadtak rá. Slater épp a Shaftesbury Avenue-n álló Gielgud színházból távozott, ahol jelenleg játszik, mikor a színészbejáró előtt egy ismeretlen férfi támadt rá késsel a kezében. A szúrást a színész testőre fogta fel, de szerencséjére a penge elakadt a ruháiban. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy őket éjjel 11-kor riasztották a helyszínre, ahol megtalálták a kést; Slater szóvivője egyelőre nem kommentálta a hírt.