Charlize Theron mellmérete miatt nem kap jó szerepet

2006.01.30. 12:32
A színésznő szerint a mellméret sokat nyom latban a rendezőknél szereposztáskor. Neki nincs túl nagy, ezért sok szerepről lecsúszik.

Charlize Theron úgy érzi, azért nem kap igazán belevaló, akciós szerepeket, mert túlságosan kicsi a melle. Bár a színésznő már szerzett egy Oscar-díjat, de úgy gondolja, a rendezők sokszor a kis melle miatt nem találják őt alkalmasnak egyes szerepekre. Meg is lepődött rendesen, amikor végül mégis beválogatták az Aeon Flux című filmbe, hiszen szerinte az akciófilmek hősnői mindig nagy mellekkel rohangálnak fel alá, ami neki nincs.

Van, aki a kicsit szereti

A színésznőnek valószínűleg nincsen teljesen igaza, hiszen Keira Knightley sem dicsekedhet éppen nagy mellekkel, de még soha nem panaszkodott amiatt, hogy nem kapott volna meg egy szerepet, sőt ő is játszott már harcos amazont. Knightley egyébként kifejezetten büszke a melleire, azt mondta bármikor megmutatja a melleit, a testi többi pontját azonban szégyelli, ezért kellett a múltkori filmjében is fenékdublőrt alkalmazni.

Theron sem szereti túlságosan a testét, azt mondja, vannak olyan napok amikor tükörbe sem bír nézni. A Mirror című angol lapnak azt nyilatkozta, sokszor úgy ébred fel, hogy iszonyatosan kövérnek érzi magát, és nem egyszer előfordult, hogy nem jött rá a farmernadrágja.

Már megmutatta

Theron egyébként teljesen érthetetlenül panaszkodik, hiszen az új Bond lány szerepére például felkérték a Casino Royale című következő részbe, ám ezt a szerepet visszautasította. Igaz, előtte két nagymellű színésznő, Angelina Jolie és Scarlett Johansson is ugyanígy tett. Charlize Theron egyébként fedte már fel melleit az Olasz meló című filmben, ennek ellenére változatlanul azt vallja, nagyobb mellek jobb szerepeket jelenthetnek. Theron következő filmje a Brazil meló, ami az Olasz meló következő része, azt egyelőre még nem tudni, ebben is ki kell villantania a melleit?