horoszkóp

Charlotte Church nem akar perverzek közt esküdni

2007.03.22. 14:49
Az angol énekesnő esküvői helyszínnek kinézett kastélyparkjáról kiderült, oda rendszeresen szexelni járnak mindenféle idegenek.

Az angol énekesnő jövő hónapban menne hozzá pasijához, a rögbis Gavin Hensonhoz, az esküvő helyszínként pedig egy 17. századi walesi kastélyt néztek ki maguknak. A helyi rendőrség azonban figyelmeztette őket, hogy a Castell Coch nem olyan romantikus, mint amilyennek látszik: a körülötte lévő erdő ugyanis kedvelt törzshelye az exhibicionista szexet kedvelő melegeknek és heteróknak.

Nézni és nézni hagyni

Charlotte Church

Az angol szlengben dogging néven ismert nyilvános orgiák lényege, hogy a résztvevők - akár csoportosan is - közterületen, például parkokban, mozik nézőterén, vagy egy megfelelő helyen leparkolt autóban esnek egymásnak. Az erre használt helyszínekről pornóoldalakon, fórumokban, levelezőlistákról tudnak tájékozódni, a rendőrség megfigyelése szerint pedig ezeken a csatornákon a kastélypark az egyik legnépszerűbb. Az egyik fórumozó szerint például legnagyobb előnye, hogy "éjszaka nincs kivilágítva, úgyhogy csak azok járnak arra, akik tudják, mit keressenek: párok és egyedülálló pasik egyaránt".

Egy, a kastély közelében élő lakos szerint "ez a hely vonzza az ilyen szexőrülteket, a rendőrség pedig egyelőre nem ütött rajtuk. El se tudom hinni, hogy Charlotte tényleg itt akart esküvőt tartani!"

A szex nem elég romantikus

A 21 éves énekesnő terhes, és még azelőtt szerettek volna összeházasodni 25 éves vőlegényével, hogy nagyon látványossá válna az állapota. Eredetileg azért választották ezt a helyszínt - melynek neve egyébként walesiül vörös kastélyt jelent -, mert közel esik cardiffi lakásához. Most azonban elbizonytalanodott: a család egy barátja szerint "átgondolja a dolgot és megkérdezi Gavint, mi legyen".

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft