horoszkóp

Cicciolinát exférje kipereli a bugyijából

2006.04.18. 09:45
A magyar származású pornósztár őrültnek nevezte exférjét, akinek most kártérítést ítélt meg a bíróság. Husika szerint erre még a "bugyingója" is rámegy.

Édesanyjától örökölt budapesti lakását kell eladnia Staller Ilonának, hogy kifizesse azt a 85 ezer eurós (22 milliós) kártérítést, amit egykori férjének ítélt meg a bíróság - írja a Blikk. Jeff Koons 13 éve perelte be exnejét, amikor a nő közös fiukkal, Ludwiggal együtt Rómába menekült előle, és ott egy interjúban őrültnek nevezte a férfit. A magyar származású pornósztár szökése miatt 13 éve ki van tiltva Amerikából, a most 13 éves Ludwig elhelyezési pere pedig azóta is tart.

Elperelt alsónemű

Cicciolina szerint a férfi belőle, illetve a róla készített szobrokból lett gazdag, de sose fizetett neki gyerektartást, a gyermekelhelyezési perrel pedig szinte minden jövedelmét felemésztik. A most megítélt kártérítés kifizetésére pedig - mint fogalmazott -, még a bugyingója is rámegy. Azt különösen nehezményezi, hogy amit a férfi most vele kifizettet, azt fiától veszi el - fogalmazott a lapnak.

Talán kihúzza

Az egykori pornódíva helyzete azért nem teljesen reménytelen: mivel négy évig parlamenti képviselő volt Olaszországban, az olasz államtól nyugdíjra jogosult. Ha még kihúzza 9 évig, 60 éves korától havi 4 ezer eurót, azaz több mint 1 millió forint járadékot kap majd.