horoszkóp

Cicciolina egyetemistáknak vetkőzött

2004.11.15. 10:36
Film készül az egykori pornószínésznő életéről, aki nemsokára Budapestre látogat, hogy a börtönben meglátogassa Zalatnay Saroltát.
Staller Ilona még ma is népszerű világszerte. A napokban egy svéd egyetemen tartott előadást, ahol több ezer diák előtt mondott beszédet, fejtette ki politikai kérdésekben is az álláspontját. A helyszínre érkező fotóriporterek azonban nem érték be ennyivel, addig nem hagyták békén, amíg nem mutatott magából valamit, írja a Blikk. Cicciolina ezért közkívántra "kivillantotta a bal cicijét".

Lerántja a leplet

Svédország után az egykori pornószínésznő hamarosan Chilébe utazik egy tévéműsor kedvéért, azután viszont hozzá látogatnak el Amerikából, hogy tárgyaljanak Cicciolina új, Tabuk nélkül című könyvének kibővítéséről, illetve megfilmesítéséről. Staller Ilona elmondása szerint az önéletrajzi ihletésű műben számtalan magánéleti titkára derül fény, és nagy hangsúlyt kap a pornó is, annak ellenére, hogy már 1989 óta nem szerepel szexfilmben.

Meglátogatja Zalatnayt

Cicciolina a hírek szerint a jövő héten Magyarországra utazik, hogy megünnepelje születésnapját és meglátogassa barátnőjét, Zalatnay Saroltát a börtönben. Azt is tervezi, hogy néhány zenésszel koncertet szervez, aminek teljes bevételét a károsultak számlájára utalja. Stallernek ezzel kapcsolatban csak egy kikötése van: szeretne meggyőződni arról, hogy a befolyt összeg valóban azok bankszámlájára vándorol, akiktől Zalatnay egykor különböző összegeket vett fel, írja a lap.