horoszkóp

Cicciolina a börtönből a Parlementbe tart

2005.02.17. 11:29
Staller Ilona meglátogatta Zalatnay Saroltát a börtönben, aki örült a látogatásnak és az ajándékoknak, de szeretett volna egy kis rúzst meg körömlakkot. Az ex-pornócsillag mindent megtesz barátnőjéért, segélykoncertet szervez, és kislányával is törődik. Mindeközben saját politikai karrierjét is egyengeti, jövőre újra indul Kőbányán, hogy mindent megtegyen a 14. választókörzet lakóiért.
Staller Ilona szerdán meglátogatta barátnőjét, Zalatnay Sarolta énekesnőt a börtönben. Cicciolina, egykori pornócsillag szerint barátnője igen rossz bőrben van, lefogyott, és többször elsírta magát a beszélgetés alatt, amire egyébként hajcsavarókkal a fején érkezett.

Rúzs és aforizma

"Nagyon le volt törve, a lelkivilága teljesen összetörve, hiányzik neki a gyereke. Szeretne mindent rendbe hozni" - mondta el Cicciolina a Velvetnek. Staller Ilona kis házicsomagot is összeállított a raboskodó énekesnőnek, a csomagban volt kalács, testápoló, fogkrém, B vitamin és két könyv. "Gyönyörű könyveket vittem neki, az egyik egy aforizmagyűjtemény, a másik meg a csillagzatokról szól" - avatta be a Velvetet lelke titkaiba Staller Ilona. Cini megköszönte a csomagot, de kérte, hogy a legközelebbi csomagban legyen rózsaszín rúzs és körömlakk is.

Mivel Zalatnay Sarolta havonta csak egyszer találkozhat gyermekével, és telefonon sem beszélhetnek sokat, az énekesnő fontos feladattal bízta meg hűséges barátnőjét, arra kérte hívja fel helyette Nikit. A hajdani pornócsillag, akit egyébként Zalatnay mellett a Csáó Darwin! forgatása vonzott a hideg Magyarországra, már nagyon készült a telefonhívásra. A műsorról azonban nem nyilatkozott, mert félt, hogy elszólja magát.

Koncert Ciniért

Cicciolina Cicciolina segélykoncertet szeretne szervezni Cininek, de mint a Blikknek elmondta egyelőre nem tudta túl sok jóval kecsegtetni kebelbarátnőjét, a zenésztársak többsége ugyanis hallani sem akar az énekesnőről. Pedig ahhoz, hogy elég pénz gyűljön össze a koncerten, sok fellépőre lenne szükség. A bevételekből visszafizetnék a károsultak pénzét, Zalatnayt pedig mindenben támogatnák. Cicciolina azt tervezi, rávenné a károsultakat, hogy visszakapott pénzük tíz százalékát ajánlják fel jótékony célra. "Szervezzük a koncertet, már összeállítottuk a névsort, és most szeretnénk ezeket az embereket egyenként megkeresni, hogy vállalják-e a fellépést. Jövő héttől tehát ez lesz a feladatunk" - mondta el a Velvetnek Antal Péter, Cicciolina szóvivője, konkrét neveket azonban nem említett, mert mind mondta, a lista titkos.

A kőbányai civil

Mindezen elfoglaltságai mellett Cicciolina nem adja fel politikai elképzeléseit sem, jövőre újra indul a választásokon, természetesen magyar, azaz kőbányai színekben. Kérdésünkre az egykori pornósztár elmondta, hogy már elkezdték a kampányt, majd szóvivője közbeszólására helyesbített, hogy még csak készülnek rá. Kampányukat az első napsütéses tavaszi nap fogja megnyitni, Cicciolina reménykedik, hogy ez a nap március 15-e lesz, mi meg reméljük, hogy nem. "Nagyon sok munka lesz, nem lesz könnyű" - sóhajtott Staller Ilona a telefonba, majd átadta a kagylót szóvivőjének.

"Lassan mondom, nem úgy mint Orbán, vagy Medgyessy" - kezdett bele a kampánytervekbe Antal Péter. "Ilona Kőbányán indul, független képviselőként, és a legfontosabb, hogy nála a kőbányai választópolgár 4 évig főszerepet játszik, nem csak 72 óráig, mint másoknál. Ilonának természetesen van programja, de ez csak akkor működik, ha az ott élők kiegészítik, programja tehát a maximális együttműködésen alapul. Ez nem kormányprogram, ennek következtében végre is lesz hajtva. Ilona nagyon igényli, hogy a 14. választókörzet polgárai keressék fel őt és lássák el tanácsaikkal" - elemezte Cicciolina elképzeléseit szóvivője, miközben Staller Ilona a háttérben egyetértett.

A politikai álmait kitartóan dédelgető Cicciolina az országot járva egyébként úgy találta, Magyarországon, és ezzel együtt Kőbányán is igen erős a civil szerveződés, ami szerinte arra utal, hogy az emberek változást akarnak. Staller Ilona maga is Kőbányán, helyesebben a József Attila lakótelepen nőtt fel, és amikor itthon van, ma is édesanyja lakásában tartózkodik: azt mondja, szeret ott lenni.