Cicciolina sztriptíztáncosnőként tér vissza

MTI
2004.06.04. 11:25
Cicciolina, azaz Staller Ilona a jövő hét végétől Olaszországban, egy Pavia közeli éjszakai lokálban mutatja meg bájait. Természetesen sztriptíztáncosnőként.
Az 52 éves Husika visszatéréséről az Internet VipLine olasz honlap számolt be. A hírek szerint a Canetto Pavese településen nyíló Tűsarkok fantázianevű éjszakai mulatóban lejt majd "öltáncot" június 12-től a fizetővendégeknek az egykor oly népszerű pornósztár, aki éveken át olasz parlamenti képviselő is volt, februárban pedig az olasz parlament előtt főbejárata előtt mutogatta jobb mellét.

Májusban betiltották

Klikk a képre!
Cicciolina egy hónappal ezelőtt már próbálkozott azzal, hogy visszatérjen a színpadi és éjszakai életbe, de májusi, topless plakátokkal reklámozott pornóprodukcióját betiltották az adriai Tortoreto Lido üdülőhelyen, s az előadást szervező diszkót is bezárták fél hónapra az olasz csendőrök, akik a helyi háziasszonyok fellépése nyomán jártak el.

Utoljára 1996-ban forgatott

A Riccardo Schicchi olasz rendező menedzselte magyar pornósztár közel félszáz pornófilmet forgatott - legutóbb 1996-ban, a brazil Xica da Silva című tv-regényben kapott szerepet -, s számtalan hasonló show-ban és színpadi produkcióban lépett fel. Husika most hosszú böjt után ismét élőben mutatja meg bájait.