horoszkóp

Fél évre lecsukhatják Cicciolinát

2008.05.28. 17:39
Hazánk idegenbeszakadt díszpornósa nem engedte, hogy exférje láthassa közös fiukat. Jeff Koons giccs-szobrász visszavágásként másfél millió eurónyi tartásdíjjal tartozik.

Hathavi börtönbüntetésre ítélte első fokon egy római bíróság a Cicciolina néven ismert, magyar származású volt pornósztárt és parlamenti képviselőt, Staller Ilonát - jelentette a La Repubblica című olasz napilap szerdán.

Az expornóst azért ítélte el a bíróság, mert nem engedte, hogy volt férje, az amerikai Jeff Koons találkozzon közös fiukkal, Ludwiggal. Az amerikai művésznek egy bíróság korábban megadta azt a jogot, hogy rendszeresen láthassa azóta már 16 éves fiát. Mint a La Repubblica írta, Cicciolina fellebbezés benyújtását fontolgatja.

A volt pornócsillag és exférje közötti háborúskodás nem akar véget érni. Idén márciusban Cicciolina feljelentést tett Koons ellen, mert az elmulasztott átutalni másfél millió eurónyi, egy olasz bíróság által is megítélt tartásdíjat. Mint az egyik New York-i bíróságon benyújtott panaszból kitűnik, Koons 1998 óta mindössze 200 ezer euró tartásdíjat fizetett. A szobrász ugyanakkor beperelte exnejét, amiért az pszichopatának nevezt, és nyert is: Cicciolinának 22 millió folrint körüli összegbe került ez a vélemény.

Koons, a világ egyik legjobban kereső giccsszobrászművésze 1991-ben vette feleségül Cicciolinát, akitől két évvel fiuk megszületése után, 1994-ben vált el. Egy olasz bíróság Cicciolinának ítélte a közös gyerekről való gondoskodás jogát, a művésznő pedig legutóbb végrehajtóval próbálta behajtatni férjén ennek költségeit.