Helena Bonham Carter sétáló mellnek érzi magát

2004.04.05. 15:29
Tim Burton feleségének legújabb szerepe az újdonsült kismama. A színésznő nem csatlakozik a "fogyjunk le pár hét alatt szülés után" őrülethez. Szerinte úgyis mindennek eljön az ideje, ezért fogyókúra és edzések helyett inkább szoptatással tölti az időt. Ez utóbbi olyannyira leköti, hogy mostanában szinte már csak egy mellnek érzi magát.
Az angol színésznő, aki nemrégiben adott életet első, Tim Burtonnal közös gyermekének, jelenleg semmi mással nem foglalkozik csak kisbabájával.

Kebelkirálynő

A német Gala magazin feltette neki a kérdést, mikor tervezi a visszatérést színésznői karrierjéhez. Bonham Carter erre azt válaszolta: "Jelenleg annyira leköt a baba körüli foglalatoskodás, hogy úgyszólván csak egy sétáló mell vagyok. Így nem tudok előre tervezni, meg kell várnom, míg a dolgok ismét visszatérnek a régi kerékvágásba."

Rendező a pelenkázóasztalnál

A 37 éves színésznőnek férje, Tim Burton sem jelent túl nagy gyakorlati segítséget a gyerek körüli teendőkben: "őszintén szólva egyszer-kétszer már kicserélte ugyan a kicsi pelenkáját, de nem mondhatnám, hogy túl jó volna ebben. Amikor például a kicsi egyszer bepisilt és átázott, kishíján eldobta ijedtében."

Fogyókúra szoptatással

Amikor a terhesség alatt felszedett kilókról kérdezték, a színésznő elmagyarázta, hogy cseppet sem érzi sürgetőnek a fogyókúrázást. "Én nem szeretnék csatlakozni az őrülethez, minek ezzel annyira sietni? Ha az ember szoptat, úgyis szépen lemennek a fölös kilók." Magyarázatként még azt is hozzáfűzte, hogy tekintve a gyerek körüli zsúfolt programját, egyhamar amúgy sem lesz ideje fitnessterembe járni.