Az Oasis frontembere kétes dicsőségnek örülhet, már ha örül ennek: ő nyerte el a legnagyobb mellű férfi-celebritás címét. Kár, hogy a férfias, ám megerőltető rockandroll-életforma nem kedvez a feszes ciciknek: a díjosztó Nuts magazin szerint legalábbis a nyertes keblek meglehetősen lógnak.

Az Oasis zenekart alapító Liam Gallagher pár éve még balhéiról és zűrös életmódjáról volt híres, és úgy tűnik, hogy ez nem várt módon hagyta rajta a nyomát. A Nuts magazin szavazásán az énekes nyerte el a legnagyobb mellű férfi-celebritás kétes dicsőségét, és ezzel közvetlenül Jeremy Clarksont, a BBC műsorvezetőjét, az angol miniszterelnököt, Tony Blairt és a humorista Johnny Vegast utasította maga mögé, de az első tíz helyezett közt volt még Matt Le Blanc, Ben Affleck és Jack Osbourne is.

Nincsen a világon szebb, mint a cici?

Az újság főszerkesztője, Marcus Mays szerint a verseny kiírását az motiválta, hogy "A pasik szeretik a ciciket, de úgy tűnik, vannak, akik annyira rajonganak értük, hogy kitenyésztették maguknak a sajátjukat. Lehet, hogy sokkoló, de fontosnak éreztük, hogy felhívjuk a figyelmet a férfimell-jelenségre! Ezúton üzenjük minden férfinak: nem minden mell jó dolog!" A magazin ezért - ezek szerint segítő szándékkal - összeállított egy listát hírességekből, akiknek férfi létükre akkora a mellük, hogy akár melltartót is hordhatnának hozzá. Gallaghernek a magazin szerint szüksége is volna rá: az ő győztes keblei ugyanis az újságírók szerint nemcsak nagyok, de a többéves bulizás, piálás és egyéb káros behatású anyagok használata miatt már erősen lógnak is.

Mellénél csak az egója nagyobb

Ez talán még Gallagher legendás egójának sem esett jól, ahogy az sem, amikor március elején ex-felesége, Patsy Kensit a "túlságosan tömény" jelzős szerkezetet használta, amikor a bulvársajtónak hároméves házasságukról beszélt. A színésznő azt hitte, tudja, mire vállalkozik, mikor 1997-ben férjhez ment Gallagherhez, hiszen előtte két másik zenész férje is volt, a Big Audio Dynamite zenekarból Dan Donovan, és a Simple Mind énekese, Jim Kerr. Liam Gallagher azonban még őt is meg tudta lepni, amikor egybekelésük után egy héttel bevallotta, hogy Lisa Moorish nevű exbarátnőjétől van egy Molly nevű kislánya. "Egy ilyen kapcsolat csak róluk szól, és arról, hogy ők micsoda óriási fazonok. Mellettük teljesen lényegtelennek érzed magad" - emlékezett vissza a színésznő.