horoszkóp

Sienna Miller a mellével fest

2006.01.10. 15:05
A színésznő egy filmszereppel való azonosulás kedvéért próbálta ki a szokatlan művészeti ágat, de nagyon belejött: egy haverjuk szerint "már tele van a lakásuk cickókkal".

Sienna Miller legújabb, Andy Warhol híres, Factory nevű művészcsoportjának életéről szóló filmjében Edie Sedgwick, a fiatalon herointúladagolásban meghalt festőművésznő szerepét alakítja. Míg mások beérik a szöveg megtanulásával, Miller a kellő átéléshez maga is festeni kezdett. Ebben sem tartotta vissza, hogy Sedgwick nem akármilyen technikát használt: a melleivel festett. A hírek szerint most Miller is.

Lógnak a cicik

Sienna Miller

Egy ismerősük úgy fogalmazott: ha valaki kíváncsi, milyenek a színésznő adottságai, elég, ha csak meghívatja magát egy vacsorára hozzájuk, mert a nappaliban már mindenhol a színésznő nagyméretű mellfestményei lógnak. "Egész szobák vannak tele a cicimmel" - újságolta huncut mosollyal Miller az Ananovának.

Nagy művésznő, nagy kereslet

Nem csak Miller fest a mellével mostanában, nemrég járta be a sajtót a hír egy ausztrál nőről, aki szintén ezt a műfajt műveli. A méretes keblekkel rendelkező Di Peel maga is az internetről vette az ötletet: "Olvastam valahol, hogy van egy nő, aki ezzel foglalkozik, csak neki elég kicsi mellei vannak. Elmaileztem a cikket egy barátomnak, aki azt mondta erre, hogy ha én jobban csinálnám, akkor hajrá!"

A nagyméretű művésznő az ABC North West nevű tévécsatornának azt is elárulta, hogy egyre jobban veszik a képeit: "Az elsőt még 10 dollárért adtam el, a következőt már 26-ért, most meg egy tízdarabos sorozatot rendeltek tőlem, darabját 89-ért". Di festményei saját bevallása szerint leginkább absztrakt virágokra emlékeztetnek, de legutóbbi darabját volt, aki a Föld világűrből látható képének nézte, saját fia szerint pedig egyértelműen egy földrengés látható a vásznon.

Bimbószignó

A kérdésre, hogy honnan tudják a vásárlók, eredeti művet kaptak-e, a művésznő egy nyilvánvalóan eladást serkentő válasszal készült: "Mindet aláírom a mellbimbómmal".