horoszkóp

Paris Hiltont kitiltották az Oscar partiról

2006.03.10. 12:51
A Vanity Fair szerkesztője szerint, aki utálja Hiltont, rossz ember nem lehet. Az örökösnő nem léphetett a Morton's nevű helyre, de Oscar helyett úgyis kapott Arany Málnát kapott, legrosszabb mellékszereplőként.

Paris Hiltont kitiltották az Oscar gálát követő partiról, mivel a Vanity Fair főszerkesztője, Graydon Carter feketelistára tette az örökösnőt, olvasható a Post Chronicle honlapján.

"Paris ki?" - kérdezte a szerkesztő a riportert. - "Soha nem fog belépni egyetlen partimra se. Sőt, ha valaki nem engedi őt be a bulijára, azt automatikusan felveszem a meghívandók listájára."

Nicole bezzeg bemehetett

Paris

A szerkesztő megjegyzése azért is kínos, mert a botrányhős exlegjobb barátnőjét, Nicole Richie-t simán beengedték, ő ráadásul az örökösnő másik komoly ellenfelével, Micha Bartonnal karöltve érkezett.

A Vanity Fair idén amúgy meghúzta listáját, és mindössze ötszáz főt hívott meg a privát partira. Madonna, Teri Hatcher, Nicole Kidman, Heath Ledger, Joaquin Phoenix, Jennifer Aniston és Jennifer Lopez rajta voltak a listán, a meghívottak a Morton's étteremben bulizott Beverly Hillsben.

Arról nem szólnak a hírek, minderre hogyan reflektált Hilton, de azok után, hogy az Oscar előestéjén megkapta a legrémesebb mellékszereplőnek járó Arany Málna-díjat, és hogy alkalmi barátnője újabb szexvideókkal henceg, lehet nincs jól. Hilton amúgy, a Viasztestek című horrorfilmben előadott haldoklási jelenetével érdemelte ki a málnát.

Állatkínzás, szexbalhék, Teréz anya

Némi örömöt csak az nyújthat a celebritás számára, hogy az indiai T. Rajeevnath őt kérné fel új filmje főszerepére, ezek szerint Paris Hilton nem mást játszhatna, mint Teréz anyát. A rendező akkor vette a fejébe, hogy az állatkínzó Hilton a megfelelő személy a szent eljátszására, mikor az visszautasította a Playboyt.