A Cini-cici újra kicsi

2006.10.30. 09:41
A csalásért büntetését rendesen letöltött énekesnőt megszabadították az 570 köbcentis mellektől, most már csak 400 köbcentit kell cipelnie. Amúgy szereti őket.
Zalatnay szinte még ki sem jött a börtönből, máris rohant a plasztikai sebészhez, nehogy már ne történjen vele semmi érdekes az első napon. Cinink így kés alá feküdt, mert, mint korábban elmondta, nagyon zavarják Márton Csabi miatt óriásira duzzasztott keblei.

Cini mellesleg

Zavarhatták is, hiszen a '70-es évek hetyke domborulatait az idő vasfoga, no és persze egy korábbi műtét körülbelül négyszeresére növesztették, amiből az énekesnőnek később derékproblémái származtak, nem is beszélve arról, hogy három éve az implantátum elfertőződött, begyulladt, így már akkor ki kellett szedni belőle egy kis részt. Mostanra tehát kábé a fele akkora lett a cici, írja a Blikk és az SzBL egyaránt, hiszen Cini mellei prioritást élveznek minden vonalon. Szóval a mellek Krasznai doktor áldásos munkájának eredményeképp újra picik, és a lehetőségekhez képest nyilván feszesek is, sőt Zalatnay tegnap délelőtt már a kórházat is elhagyhatta, hogy otthon lábadozhasson.

Jut is, marad is

Az apróbb részletek kedvelőinek eláruljuk, hogy Cini mellét öt órán át műtötték, mindkettőből kivettek egy-egy 570 köbcentis implantátumot, helyükre 400 köbcentis került, és a Napló című műsor végig forgatott, és ezt a korszakalkotó eseményt tegnap bárki megnézhette, akinek volt hozzá gyomra. Az énekesnőnek azt javasolta orvosa, egyelőre ne nézze meg a kész eredményt, mert nagyon durva a hegek látványa, de Zalatnay állítólag hajthatatlan volt. Szerencsére tehát a sebek nem ijesztették el, sőt a mérettel is elégedett volt, hiszen csak annyit mondott, tetszik neki. A frissen szabadult énekesnő most keddig szobafogságra ítéltetett, mi - egyszerű emberek - meg várhatjuk, kedd után mit talál ki. Biztos készülni fog nagykoncertjére.