Cindy Crawford úgy tarja, a Los Angelesben élő nőkön nem látszik, ha már negyven-ötven évesek, ezért nem is foglalkoznak vele. A negyvenedik születésnapját ünneplő modell nemrég úgy döntött, felhagy a szakmával, mert sokkolta, hogy mindenki kokaint szív.

Crawford néhány nappal ezelőtt, február 20-án titokban ünnepelte a negyvenedik születésnapját. A modell a You magazinnak beszélt a koráról, és noha a szavai arra utalnak, kihívásként fogja fel azt, hogy „középkorú” lett, mégis úgy tűnik, nem békélt meg ezzel.

Nem látszik rajtuk a koruk

„Az a jó Los Angelesben, hogy a negyvenes-ötvenes nőkön nem, látszik meg, hogy hány évesek, ezért nem is gondolnak rá” – mondta valószínűleg a konzervatív, és egyéb plasztikai beavatkozásokra is utalva Cindy Crawford. Az interjúban azonban később is kitér arra, szűkebb lakóhelyén gyakori téma a nők kora. „Amikor 23 éves voltam, az emberek azt mondták, látszik rajtam, hogy még nem szültem. Manapság ugyanezt mondják, pedig van két gyerekem, és nem volt egyszerű visszanyernem a régi alakomat. Most tök jól érzem magam, tornázom, egészségesen étkezem” – mondta büszkén, és hozzátette: „keményen megdolgoztam a külsőmért”.

Cindy Crawford nemrég részt vett a Versace-ház divatbemutatóján, ahol többek közt miniruhát mutatott be. Ez nem sokkal azután történt, hogy bejelentette, abbahagyja a modellkedést.

Kokaint szívtak bugyi nélkül

Egy korábbi interjújában arról is beszélt, néhány negatív élménye van a szakmáról, és egy milánói vacsora végképp meggyőzte arról, hogy ez már nem az ő világa. Az ominózus vacsorán a divatvilág krémje találkozott. A modell beszámolója szerint a fotósok inkább a huszonéves modellekkel foglalkoztak, akikkel együtt a vacsora közben elővették a kokaint. Cindy Crawford megrendült ennek láttán, és döbbenetét az tetézte, hogy a szemben ülő modellen nem volt bugyi.