Jenna Jameson szerint leszbikus Cindy Crawford

2004.08.26. 11:45
Két gyermek után sem szűnnek a pletykák Cindy Crawford leszbikus irányultságát illetően. Most egy amerikai pornószínésznő tálal ki, akinek Crawford állítólag burkolt ajánlatot tett. Mindeközben hitszegőnek állítják be a modellt azért is, mert elfeledve elkötelezett állatvédő mivoltát szőrmebundákban pózol a kamerák előtt.
Valóban leszbikus kalandokra vágyott Cindy Crawford, Amerika egyik legismertebb pornósztárjával? Ezt állítja ugyanis Jenna Jameson pornókirálynő. Jameson elmondása szerint egy tévécsatorna fogadásán találkozott a jellegzetes anyajeggyel rendelkező sztárral, aki egy idő után odament hozzá és burkolt ajánlatot tett neki - írja a women.com.

Rámenős Cindy

"Végig furcsa vibrálást éreztem benne" - mondja a nyíltan biszexuális Jameson a nemrégiben megjelent, Hogyan szeretkezzünk úgy, mint egy pornósztár? című megmondós könyvében. "Tudtam mit jelent, hiszen már előtte is sokszor volt részem ilyen tapasztalatban, de próbáltam figyelmen kívül hagyni. Úgy gondoltam, nem ez nem lehet igaz. Végül is ez mégiscsak Cindy Crawford."

"Felém nyúlt, és kissé megdörzsölte a nyakamat. Azt mondta, megnézi a szép tetoválásomat, de olyan finoman és gyöngéden érintette meg a tarkómat, hogy az nekem már sok volt. Ez az egész annyira meseszerű volt, nem hittem el, hogy valóban ő az, és el sem tudtam hirtelen képzelni, hogy végigfuttathatnám a nyelvem a gyönyörű anyajegyén" - folytatja az események plasztikus és érzelmes bemutatását a pornószínésznő, aki hirtelen olyan szemérmes lett, hogy nem élt a szupermodell felajánlkozásával, hanem zavartan azt dadogta, hogy inkább iszik valamit - már ha valóban hinni lehet beszámolójának.

Leszbikus Cindy?

Meg kell azonban jegyezni, nem ez az első pletyka, ami szárnyra kap Crawford leszbikus irányultságát illetően. Már pályája kezdetén, 1991-ben is felmerültek hasonló feltételezések, mikor megjelent egy olyan fotó, melyen Crawford egy másik modellel, Christy Turlingtonnal vált csókot. További találgatásokra és vitákra adott okot, amikor 1993-ban kihívóan pózolt a Vanity Fair címlapján a nyíltan leszbikus énekesnővel, k.d. langgal. Ezt követően terjedt el az a pletyka, miszerint Richard Gere-rel való házassága kamu, és célja csupán az, hogy így rejtsék el homoszexualitásukat. Így aztán 1994-ben mintegy 30 ezer dollárt fizettek egy egész oldalas újsághirdetésért, miszerint házasságuk nem álca, és mindketten heteroszexuálisak.

Crawford szóvivője, Anette Wolf, Jameson elbeszélését is azonnal cáfolta. "Nem, nem és nem. Ennek a történetnek egyetlen szava sem igaz" - mondta határozottan. Ron Jeremy, pornókirály azonban rögtön kontrázott. "Bárki bármit gondol is, Jenna az egyik legőszintébb ember, akit valaha ismertem. Ha ő mond valamit, az biztos úgy van. Mérget lehet rá venni" - védte meg kolléganőjét a pornószínész a National Enquirer amerikai bulvárlap hasábjain.

Hitszegő Cindy

Ezzel párhuzamosan egy másik esemény miatt is szájára vette a 38 éves modellt az amerikai sajtó. Sokan felróják ugyanis Crawfordnak, hogy nyilván nem kevés pénzért a modell ismét bundákban pózol a kamerák előtt, így reklámozva a Blackglama szőrmebundáit. A dolog pikantériája az, hogy Crawford eddig elkötelezett állatvédőnek állította be magát, sőt tíz évvel ezelőtt aktív szereplője volt egy állatvédő cég, a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) kampányának, melyben büszkén hirdette, hogy inkább meztelenül jár, semmint bundát viseljen. "Nem hisszük el, hogy Cindynek ennyire megváltoztak az elvei és a véleménye az elmúlt tíz évben" - mondta csalódottan egy állatvédő.