Toplessben pózolt Cindy Crawford lánya

2006.09.25. 14:44
Toplessben, egy alkalommal meg tangás bikiniben pózol egy divatház fotóin Cindy Crawford ötéves lánya. A gyerekvédők tiltakozása hatására a cég úgy döntött, a fotókat nem jelentetik meg többet. A modell korábban plasztikai műtéttel korrigáltatta lánya elálló füleit.
Kaya

Sokakat felháborított, hogy Cindy Crawford engedte, hogy ötéves lánya fürdőruhában szerepeljen egy fotósorozatban. A Melissa Odabash divatház legújabb modelljeit bemutató fotókon a modell kislánya, Kaya, és férje Rande Gerber is szerepel, ahogy az IMDB írja „toplessben”, egy másik képen pedig tangás bikiniben.

Szexuális töltet

A közvéleményt azonban nem csak az óvodásokhoz nem illő viselet nem hagyja nyugodni, de Kaya Jordan Gerber tetoválását is botrányosnak tartják, ami a kislány feneke fölött, a derekán található. Habár a média világában már otthonosan mozgó Kaya úgy emlékszik vissza, a fotózás nagyon jó hangulatban zajlott, egy gyerekvédő szervezet jelezte, Cindy Crawford felelőtlenül döntött ebben a kérdésben. Mint elmondták, a képek nyilvánvalóan szexuális töltetűek, ezért elítélendő, ha egy gyereket ilyen környezetben szerepeltetnek.

A tiltakozások hatására a divatház szóvivője, Roberta Correia kijelentette, nem szeretné részletezni a reklámfotók készítésének körülményeit , és a cég vezetősége úgy döntött, Cindy Crawford kislányáról készült fényképet nem jelentetik meg többet.

Családi mosolyalbum

„Úristen, ez nevetséges” – reagált az eseményekre Crawford szóvivője, majd az ominózus tetoválására is kitért „Ha nem tűnt volna fel, csak egy matrica-tetoválás van a gyerek hátán”. A fotókról úgy nyilatkozott, a sorozat nem azért készült, hogy bemutassák, csupán néhány, jó hangulatú képről van szó, ami a család malibui nyaralása alkalmával készült, kizárólag a családi mosolyalbumba.

A kifogásolt fotók egyike, Kaya balról a második

Annyi biztos, a Melissa Odabash ház honlapján nem találhatók azok a fotók, amelyeken Kaya Jordan pózol, annál több képen szerepel édesanyja. Ha már a gyereknevels szóba került, néhányan azt is megemlítették, a modell minden gond nélkül plasztikai műtétre is engedte a kislányt. Később azonban kiderült, csupán Kaya Jordan elálló fülét korrigálták.