horoszkóp

Cindy Crawford nem pózol többé meztelenül

2005.02.02. 13:17
Cindy Crawford harmadszorra utasította vissza a Playboy ajánlatát, hogy meztelenül pózoljon a magazinban. A volt topmodell ugyanis nem szeretné megzavarni öt éves fia lelkét. Csak egyetlen fotós előtt lett volna hajlandó vetkőzni, de ő már meghalt.

Cindy Crawford úgy érzi, elmúltak azok az idők, amikor megtehette volna, hogy meztelenül pózoljon egy újságban. A volt modell, aki februárban betölti a 39. évét, immár harmadszor utasította vissza a Playboy felkérését, hogy erotikus fotósorozat készüljön róla.

A gyerek lelke

#alt#
fotó: EPA

A volt topmodellt nem a múló idő nyomai aggasztják, sokkal inkább azt nem szeretné, ha gyerekei az újságban látnák viszont anyjukat meztelenül.

"Már nem úgy állok a modellkedéshez, mint régen. Amióta két gyerekem van, teljesen más szempontból mérlegelek, ha ajánlatot kapok. A fiam ugyan még csak öt éves, és nem tudatosodna benne, ha látna a magazinban, mégsem szeretnék neki rosszat, és nem szeretném megzavarni a lelkét" - mondta a volt modell, akit az Ananova idézett. Cindy Crawford szerint óriási hiba lenne elfogadni a - valószínűleg zsíros - ajánlatot. Rande Gerber felesége legutoljára 1999-ben vállalta, hogy levesse a ruháit, mert akkor még nem született gyereke. A Vogue magazin fotósa kedvéért szexis vizes pólós képen szerepelt.

A Vogue-ban vállalta

Nemrég a Vogue ismét megkereste a kétgyerekes anyát, aki szívesen mondott igent a lapnak, és a címlapon szerepelt felöltözve. A magazinban először 1987-ben jelent meg az akkor még felkarolandó kezdőnek számító modell, de a két kép közt nem feltűnő a 18 év különbség. Akkoriban Cindy Crawford a Playboytól sem határolta el magát. Az első szupermodellek közt szerepelt, aki ledobta a ruháit a bevilágított stúdióban. Bevallotta, egyetlen fotós volt, akiben igazán bízott a pályafutása alatt, és aki előtt nem vonakodott, ha le kellett vetkőznie.

"Herb Ritts-szel olyan jó kollegiális és baráti kapcsolatban voltunk, hogy benne meg mertem bízni. Nem hiszem, hogy valaha lesz még hozzá hasonló szakember" - mondta az üzletasszony. Ritts azonban három évvel ezelőtt, ötven éves korában meghalt tüdőbetegségben.