Rágalmazóit perelné a hazatérő Zalatnay

2004.03.03. 15:18
Amerikából hazatérve Cini egyből ügyvédhez fordul, hogy helyreigazíttassa a magyar sajtóban a távolléte alatt róla megjelent írásokat, írja a Mai Nap. Az egyik bulvárlap korábban azt írta, hogy Zalatnay eltűnt Amerikában és az FBI keresi.
Február végén lejárt Zalatnay Sarolta tartózkodási engedélye. Zalatnay gyógykezelés miatt Los Angelesben tarózkodott, ahol a televízióból sok ötletet merített, hogy mivel tudna illetve szeretne foglalkozni a jövőben.

Jacksont sem támadják ennyire

Cini a Mai Napnak elmondta, hogy a Los Angeles-i kezelés után itthon áprilisban kell kórházba vonulnia. Amerikai orvosa éppen Pesten tartózkodik, konzíliumra hívták. Cinit feldúlták az itthoni újságcikkek. A New York-i magyar újság átvette az egyik itthoni lap hírét, miszerint az FBI keresi. Fájlalja a honi sajtó hadjáratát, és tengerentúli példaként Michael Jackson ügyét említi, hogy a pedofíliával vádolt popsztrárt nem támadják az újságírók, csak a híreket közlik róla.

Az egyik lap például megírta, hogy Cini eltűnt, holott Los Angelesben bárki utolérhette. Sarolta jól tudja, hogy szenzációval lehet eladni a lapokat, azonban a személyével kapcsolatos valótlan állításokat nem tűri, Mester Csaba ügyvédhez fordul.

Cini az államokban a kinti magyarok vendégszeretetét élvezhette. Rengeteget segítettek neki, lakást és autót biztosítottak számára. Karácsonykor még lánya is meglátogatta, hiszen nélküle magányos lett volna.

Inspiráció

Zalatnay nagy tervekkel telve érkezett haza, ugyanis a kinti televíziós műsorokban látott olyasmit, amit ő is szívesen csinálna. De ez még titok. Életéről szóló könyv tavasszal kerül a polcokra.

Filmet is szeretne csinálni, - írja a Mai Nap - de még nem tudott rá elég pénzt összeszedni. Énekesnő lévén az énekléssel kíván foglalkozni, már szerveztek is neki fellépéseket.