horoszkóp

Zalatnayt újabb milliókért perlik

2007.01.23. 08:44
Az énekesnő ismét gyanúsítottként áll a rendőrség előtt: 2003-ban életrajzi filmjére vett fel több milliós kölcsönt, ám azóta se film, se pénz.

Ismét a rendőrség előtt áll Zalatnay Sarolta: hétfőn a XI. kerületi rendőrkapitányságon kellett megjelennie, ahol egy kölcsönügylet miatt hallgatták ki.

Azt se tudják, hány millió

Az énekesnő még 2003-ban vett fel több millió forintos kölcsönt azzal a hivatkozással, hogy hamarosan elkészülő önéletrajzi filmjének jogdíja lesz rá a fedezet. A filmből azonban nem lett semmi, a kölcsönadó pedig azóta sem látta viszont a pénzét, ezért feljelentette Zalatnayt. Cini ügyvédje, dr. Hegedűs László szerint a védence, valamint a feljelentő által előadott történet több részletben is eltér egymástól, ezért például azt sem tudni, pontosan mekkora összegről van szó. Ők azonban szeretnének peren kívül megegyezni a sértettel - írja a Színes Bulvár Lap.

Mehet is vissza

Cini a Blikknek elmondta: dolgozni szeretne, és ebből visszafizetni a pénzt mindenkinek. A megkárosított nő ügyvédje szerint Zalatnay visszaesőnek számít, ezért ha bebizonyosodik az újabb csalás, nem úszhatja meg a börtönt.