horoszkóp

Zalatnay Cini Mercedesszel jár és nem törleszt

2008.01.02. 10:05
Bár a hitelezők egy része pert nyert az énekesnő ellen, Zalatnay egyelőre semmit nem fizetett vissza többmilliós adósságából– írja a Bors. Pedig szerintük a celebnek van mit a tejbe aprítania, hiszen Mercedesszel furikázik, és lemeze is jól fogy Angliában, a fellépésekről már nem is beszélve.

A Bors információi szerint Zalatnay Cini még egy fillért sem fizetett azoknak az embereknek, akiknek több millió forinttal tartozik, pedig szerintük rendszeres jövedelemmel rendelkezik. Az énekesnő augusztusban valóban azt nyilatkozta, hogy egyre több felkérést kap itthon, így talán össze tud énekelni némi pénzt. Novemberben pedig annak örült, hogy Nagy-Britanniában tízezer cédét adott el. Hozzátette, az eladásokból befolyt összeget egy számlán gyűjti, ugyanis nagyrészt ebből a pénzből szeretné kifizetni hitelezőit.

Ezért is nehezményezi az egyik károsult, Kolozsi Sándor, aki 1996-ban adott kölcsön az énekesnőnek, hogy a celeb semmit nem törlesztett az adósságából. „Hol van ez az összeg? Miből tankolja a Mercedesét, utazgat külföldre és tartja fent a családi házat, ahol lakik, ha nincs jövedelme? Nem adom fel. A többi károsultat is szeretném inspirálni: harcoljon a pénzéért!” - nyilatkozta a lapnak az úriember.

Feljelentőink szerint az énekesnő valóban egy vadonatúj Mercedesszel furikázott októberben, viszont az nem biztos, hogy az autó az ő tulajdonát képezi. "Péntek 14:00 körül, budafoki Lidl parkoló, fehér Merci, fehérbe öltözött Cini. Feljelentőtársammal együtt én is megállapítottam, hogy 3 év börtön után könnyű az újrakezdés csili-vili Mercivel. Harmadmagával volt, két korban hasonló hölggyel. Lehet, hogy nem is övé a Merci?" - kérdezi Gerzson. ""Most, hogy visszaolvastam a bejegyzéseket, jutott eszembe, hogy nemrég láttam az énekesnőt és lányát az egyik XII. kerületi plasztikai sebészetből kijönni. Gondolom, kontroll volt. Beleültek egy vadonatúj, kereskedői logós Mercedesbe, majd elgurultak. Gondolom, kölcsönkocsi volt, mert ha a sajátja, akkor a hitelezői még egy darabig várhatnak pénzükre" - gondolkodott mindvégig Serrano.

A károsultak egy részét dr. Magyar György képviseli, aki a lapnak elmondta, hiába ítélte el a büntető bíróság az énekesnőt és társait, nem rendelkezett az adósság visszafizetéséről. A hitelezők így polgári peres eljárás során, egy jogerős ítélet után szerezhetnek érvényt akaratuknak. Állítólag néhány ügyben már megszületett a döntés. „A végrehajtás nehézségekbe ütközik, mert a végrehajtók csak a meglévő vagyonelemekre vezethetnek végrehajtást. Amennyiben egy hitelező tudomást szerez arról, hogy az adós jövedelme számíthat, kérheti a végrehajtótól a követelés lefoglalását” – tette hozzá Magyar György.

Az énekesnő ügyvédje, dr. Stiller Magdolna szerint sem őt, sem ügyfelét nem kereste fel Kolozsi. Hozzátette, Zalatnay „minden megítélt követelést folyamatosan, részletekben fog teljesíteni.” A vállalkozó, akinek állítólag több százezer forintra rúg a perköltsége, a neki megítélt kilencmillió egy részét rászoruló csecsemők számára ajánlaná fel, a pénz másik részéből pedig egy alapítványt akar létrehozni a hoppon maradt hitelezők számára.