Zalatnay még nem válik

2004.10.01. 12:12
Zalatnay Sarolta és Márton Csaba amerikai testőre arról tájékozatta a Színes Mai Lapot, hogy a házaspár mára kitűzött válópere elmarad. A férfi úgy tudja, Márton Csaba nem ér rá, hogy részt vegyen a tárgyaláson, mivel új barátnőjével épp pornófilmet forgat Las Vegasban.
Zalatnay Sarolta és Márton Csaba amerikai testőre, Laczy Zoltán arról tájékozatta a Színes Mai Lapot, hogy a házaspár mára kitűzött válópere állítólag elmarad. A 46 éves Laczy jelenleg is Amerikában él, és információi szerint Márton Csaba elfoglaltságai miatt ma nem lesz válóper.

Márton Csaba nagy áttörése

Zalatnay férje, az itthon tévés műsorvezetőként és musicalszínészként megismert Márton Csaba évekkel ezelőtt költözött Amerikába, hogy színiiskolába járjon, és megpróbáljon bekerülni a filmiparba. Nevével azóta sem találkozhattunk szuperprodukciókban, de azért filmezéssel foglalkozik: a volt testőr szerint jelenleg Las Vegasban forgat új barátnőjével, Miklós Mónikával, méghozzá pornófilmet. Igaz, Márton nem színészként teljesít ezekben az alkotásokban, mindössze a kamerát kezeli a forgatásokon.

Cini tudta?

Az Egyesült Államokban lehetőség van a tárgyalás elnapolására, ha valaki tíz nappal a kitűzött dátum előtt értesíti a bíróságot - mondta el a testőr a lapnak. Ez esetben azonban a per halasztásáról a másik felet is értesítik - ha ez valóban megtörtént, Zalatnaynak már akkor tudnia kellett erről, amikor hétfőn este felszállt a repülőre.