Cicciolina hazajött vigasztalni Zalatnayt

2004.10.25. 10:56
A pornószínésznő a szívén viseli az énekesnő sorsát. Úgy érzi, sok közös dolog van bennük, ezért találkozót kért Zalatnaytól, hogy vigaszt nyújthasson neki.
Hétfőn döntenek a bíróságon Zalatnay börtönbüntetésének elhalasztásáról.

Még három hónap

Az énekesnőt szeptember 23-án ítélték jogerősen három évi, börtönben letöltendő szabadságvesztésre. Összesen 120 millió forint kárt okozó, többrendbeli, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntettében mondta ki bűnösnek a bíróság. Zalatnay azonban halasztási kérelmet nyújtott be a Fővárosi Bírósághoz, amelyben arra hivatkozott, hogy egészségének rosszabbodása miatt hosszabb ideig tartó kezelésre szorul. A Blikk információi szerint három hónappal szeretné elhalaszttatni börtönbe vonulásának időpontját.

Az RTL epizódonként fizet

Az RTL Klub szombaton sugározta azt a dokumentumfilmet, amely az énekesnő utolsó szabadlábon töltött napjait örökítette meg. Zalatnay gázsijának nagysága nagyban függ a halasztási kérelem sikerétől, ugyanis epizódonként fizet a kereskedelmi csatorna. Az énekesnő korábbi nyilatkozatai szerint minden eszközt megragad, hogy megtérítse a rá terhelt kárt, és ezzel lehetősége nyíljon a perújításra. A Blikk szerint Zalatnay nehezen viselte az operatőrök, szerkesztők jelenlétét, de úgy érezte, a stábnak sem volt könnyű. "Emberek, és őket is megviseli ez az őrület. Talán jobb is, hogy itt voltak, így legalább nem a magam bajával foglalkoztam" - nyilatkozta a lapnak az énekesnő, aki abban bízik, hogy ma pozitív válasz érkezik halasztási kérelmére. Még nem csomagol, nem gondolkodik azon, mit csinál majd a börtönben, írja a lap. "Ameddig lehet, az életösztön működik, minél tovább szeretnék szabadon lenni. Ha bemegyek, megáll a munka, a pénzkeresés. A hitelezők többsége sem ezt kívánta" - mondta a lapnak.

Cicciolina vigasztalni jött

Az énekesnő sorsát Cicciolina is szívén viseli. A napokban Budapestre érkezett, hogy lelki vigaszt nyújtson neki, írja a Színes Mai Lap. Cicciolina szerint "Cini nem kerülhet börtönbe". Mint mondta, szóvivője többször beszélt meg Zalatnayval találkozót, de ő mindig lemondta. Cicciolina egy Erkel színházbeli koncertet akart, ahol egy olasz hírességgel lépett volna fel Zalatnay mellett, és mint nyilatkozta, a pénz nagy részét Cininek adta volna. "Sajnos ő el volt foglalva saját ügyeivel, így ez az akció nem sikerült. Még most sincs késő, vasárnap összedugjuk a fejecskénket, és kitalálunk valamit. Nagyon sokban hasonlítunk egymásra: neki se voltak jók a házasságai, ő is meztelenkedett és énekel, csak ez utóbbit ő csinálja jobban. Hogy mire jutottunk Cinivel, azt a megbeszélésünk után elmondom" - nyilatkozta még a találka előtt Cicciolina a Színes Mai Lapnak.

Lemondta

A Blikk információja szerint azonban elmaradt Zalatnay Sarolta és Cicciolina vasárnap délutáni találkozása. Állítólag amikor Cicciolina megtudta, hogy felvételt készítenek kettejük beszélgetéséről, feltételt szabott az RTL Klubnak: a pornószínésznő cserébe egy szereplést kért a Heti hetesben. Ez ellen a csatorna nem is tiltakozott, de Staller Ilona a szerződésben folyamatosan kifogásokat talált. "Ez még egyelőre képlékeny, minden lehetséges, még az is, hogy ma összefutnak" - szabadkozott a lapnak Antal Péter, Cicciolina menedzsere. A többórás csúszást viszont már nem tudta megindokolni.