horoszkóp

Senki sem látogatja Zalatnayt a börtönben

2005.06.01. 10:51
Az énekesnő nyolc hónapja van rács mögött, ezalatt szinte senki sem látogatta meg volt kollégái közül.

Bár korábban Cicciolina is sírva fogadkozott, hogy Zalatnay mindenben számíthat rá és majd gyakran meg fogja látogatni őt a börtönben, az énekesnőre szinte senki sem kíváncsi. A Mai Napnak adott interjújából az is kiderült, Zalatnay leginkább attól fél, hogy lánya elhidegül tőle.

Eltűntek a barátok

Zalatnay a lapnak elmondta, "még ha fáj is neki, de tudomásul veszi, hogy odakint minden ember tovább éli az életét", de nagyon örülne annak, ha egy-egy kollégája néha jelentkezne. Kiderült ugyanis, hogy szinte senki sem látogatja őt a börtönben. "Delhusa Gjon volt bent, de már több mint egy hónapja láttam utoljára. Még Szikora Robi járt bent egyszer, de rajtuk kívül senki" - nyilatkozta a Mai Napnak az énekesnő, aki nyolc hónapja van rács mögött.

Zalatnay bevallotta, leginkább attól tart, hogy amíg börtönben van, lánya, Niki eltávolodik tőle és megromlik a kapcsolatuk."Rettegek tőle. Minden alkalommal, ha bejön hozzám, megkérdezem tőle: "Nem fogsz elfelejteni? Ugyanúgy szeretsz, mint eddig?" Mindig azt válaszolja: "Tök hülye vagy, anyu! Én büszke vagyok rád, bárki, bármit mond. Együtt fogjuk túlélni ezt az egészet, és én örökké veled leszek" - mesélte a lapnak.

Még válik

A Playboy egykori címlaplánya még mindig nem vált el Amerikában élő férjétől, Márton Csabától, emlékeztetett a Mai Nap. Az énekesnő szerint azért lassult le a per, mert nincs jelen a tárgyalásokon. A lapnak elmondta, semmit sem tud a férjéről, és furcsállja is, hogy Mártonnak "annyi sem jut eszébe, hogy írjon néhány sort annak a nőnek, akivel nyolc évig élt együtt".

Három évet kapott

Zalatnay Sarolta ellen 2001 márciusában, 43 rendbeli csalás miatt emelt vádat az ügyészség: a vádirat szerint 1996-1997-ben összesen 150 millió forintnyi hitelt vett fel magas kamatra magánszemélyektől egy tévéstúdió építéséhez, amelyet azóta nem, vagy csak részben fizetett vissza. A csalás mellett magánokirat-hamisítással, jogosulatlan pénzintézeti tevékenységgel, hitelsértéssel is vádolták Zalatnayt, az ügy harmadrendű vádlottját. Mint ismert, a bíróság szeptemberben három év letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

Márciusban Zalatnay kegyelmi kérvényt nyújtott be a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz, amelyben arra kérte Mádl Ferenc államfőt, függessze fel a börtönbüntetését, egyelőre azonban még nem kapott semmilyen választ. "A köztársasági elnök választás miatt alighanem csúszik a kérvény elbírálása" - nyilatkozta korábban az énekesnő ügyvédje, Dr. Hegedűs László.

A Nagy Ignác utcai börtönben Zalatnay jelenleg könyvtárosként dolgozik. A Színes Bulvár Lap szerint a könyvtár látogatottsága csaknem a duplájára nőtt, amióta az énekesnő adja ki a könyveket.