horoszkóp

Zalatnay még mindig szerelmes Márton Csabába

2006.01.31. 09:28
Az énekesnő bevallotta: bár élete legnagyobb csalódása volt, még mindig szerelmes volt férjébe, és ez haláláig így is lesz. A lapoknak Cini volt rabtársnője mesélt.

Két hónap különbséggel került börtönbe Cini és Péterfi Ildikó, aki január 9-ig lakott a Zalatnayval szomszédos zárkában. A nő a Színes Bulvár Lapnak elmondta, jó kapcsolatba került az énekesnővel, és beszélgetéseik alapján ő is meg van róla győződve, hogy Cini valóban saját hiszékenységének áldozata lett. Zalatnay a történtek ellenére a mai napig bízik az emberekben, szekrényét sem zárja, és nyilasmisis gesztussal végigkínálja rabtársait, ha csomagja érkezik. Egy ízben még az ehetetlen ebéd kicserélését is sikerült elérnie írásbeli kérvényével.

Szerelmes könnyével azt is telesírta

Cini gyakran mesélt Ildikónak kislányáról, Nikiről akinek képét a párnája alatt tartja. Férfiakról vagy szexről viszont nem beszéltek, az egyedüli, akit az énekesnő említett, volt férje, Márton Csaba, aki, mint tudjuk, idősödő szerelme pénzéből megfinanszírozott magának pár amerikai lakást, majd a pornószakma ifjú tehetségévé küzdötte fel magát. Vele kapcsolatban Zalatnay úgy fogalmazott: bár Márton volt élete legnagyobb csalódása, még mindig szereti, és haláláig szeretni is fogja a férfit. Cini börtön utáni terveibe is beavatta Ildikót: elárulta, hogy szabadulása után szeretné rendezni a dolgait Mártonnal, bár azzal ő is tisztában van, hogy közös életről már szó sem lehet köztük. Ezen kívül már csak az élteti, hogy felnevelje kislányát, Nikit, bár néhány koncertturné az előzetes hírek szerint azért belefér majd mindebbe.