horoszkóp

Válik Zalatnay Sarolta

2004.07.20. 10:02
Zalatnay Saroltát gyógykezelésén kívül más ok is szólítja az Egyesült Államokba: februárban beadta a válókeresetet ott élő férje, Márton Csaba ellen. Az énekesnő öt éve kötött házasságot a nála 25 évvel fiatalabb férfival, aki odakinn egy sztriptíztáncosnővel is megcsalta.
Zalatnay Sarolta pár hónapja még bírósági ügyei okán került címlapokra, akkor azonban a különösen nagy értékre elkövetett csalási ügye kapcsán folyó eljárásról cikkeztek a lapok. Most amerikai gyógykezelése mellett az amerikai bíróságokat is látogatja az énekesnő, februárban ugyanis beadta a válópert nála 25 évvel fiatalabb férje, Márton Csaba ellen - írja a Színes Mai Lap.

Csajozás, lakásvásárlás

Az ifjú férj évekkel ezelőtt távozott az országból, hogy az Egyesült Államok színiiskoláiban pallérozza tehetségét, emellett azonban új barátnőket is talált magának - többek közt egy sztriptíztáncosnő személyében -, és két ingatlanra is szert tett. Azt azonban elfelejtette közölni az amerikai hatóságokkal, hogy házasember; ehelyett egyedülállónak adta ki magát, így vett fel kölcsönöket a lakások megvásárlásához. Zalatnay jogtanácsosa és régi bizalmasa, dr. Szabó Gábor szerint ezzel csalás bűntettét követte el, ugyanis hatóságok előtt vallotta nőtlennek magát.

Erre is vonatkozik a vagyonközösség

Amikor Zalatnay rájött párja nőügyeire, három alkalommal még megbocsátott a fiatal férfinak, azt azonban már nem tolerálta, hogy az érzelmi átverés mellett párja anyagilag is próbálja őt rászedni. Az énekesnő ekkor úgy döntött, végetért a türelme, és gyors válást kezdeményezett. Miután azonban tisztában van vele, hogy a házasság nemcsak élet-, hanem vagyonközösséget is jelent, bírósági keresetében Cini férje mindkét amerikai ingatlanának felére igényt tart. Dr. Szabó Gábor - aki egyébként Márton Csabának is jó barátja, ezért ebben az ügyben nem vállalta az énekesnő jogi képviseletét - azt is elmondta az újságnak: Cini nem tesz feljelentést férje ellen csalás bűntettében, de ezt valószínűleg úgy is megteszik helyette az amerikai hatóságok.

Nem apáca, de nem is bankár

Zalatnay csalási ügyének jelen állása szerint az énekesnő akár három év letöltendő szabadságvesztés elé is nézhet. Ő azonban folyamatosan hangoztatja, hogy minden erejével az általa felvett kölcsönök visszafizetésén van. Az eredeti, több tízmilliós összegből már csak nyolcmillió forint körüli összeg az, amivel ő tartozik, és a férje nevén "talált" lakások talán teljes egészében fedezik adósságait.